امروز:۳۱ فروردین ۱۴۰۳

راهنمای استفاده پنکه: آموزش راه‌اندازی، عیب‌یابی و نگهداری انواع پنکه!

هر چند که این روزها تنوع کولر گازی و آبی در بازار زیاد شده اما هنوز پنکه جایگاه خود را حفظ کرده و طرفداران زیادی دارد. قیمت مناسب، سهولت جابه‌جایی و بسیاری مزیت‌های دیگر باعث شده که پنکه‌ها همچنان جزو وسایل سرمایشی محبوب باشند. راهنمای استفاده پنکه تدوین شده تا شما بتوانید این وسیله‌ی سرمایشی الکتریکی را به خوبی بشناسید و با استفاده‌ی صحیح، سال‌های سال از عملکرد آن لذت ببرید. در ادامه‌ این راهنما نکاتی به شما گفته خواهد شد که پیش از این کمتر درباره‌ی آن خوانده‌اید.

راهنمای استفاده پنکه

پنکه از وسایل سرمایشی است که با استفاده از عمل تهویه‌ی هوا، طراوتی را ایجاد می‌کند تا گرمای اتاق استراحت یا محل کار شما، قابل تحمل شود و در سایه‌ی آرامش فراهم شده بتوانید به انجام امور روزانه و کاری خود بپردازید. خوب است بدانید، قدرت جابه‌جایی هوا بر روی طراوت تاثیرگذار خواهد بود، به صورتی که هر چه قدرت جابه‌جایی هوای پنکه بالا باشد، طراوت ایجاد شده بیشتر است.

راهنمای استفاده پنکه به شما توصیه می‌کند حتما از پنکه در جای درست خودش استفاده کنید.

راهنمای استفاده پنکه به شما توصیه می‌کند حتما از پنکه در جای درست خودش استفاده کنید.

پنکه‌ها در مدل‌های مختلف دیواری، سقفی، رومیزی و پایه‌دار توسط برندهای مختلف داخلی و خارجی عرضه می‌شود و خریداران بنابر نیاز خود اقدام به خرید پنکه خواهند کرد.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید پنکه چگونه اتاق را خنک می‌کند؟ پنکه با استفاده از پره‌های چرخان، جریانی از هوا را ایجاد می‌کند. همچنین جریان هوا و نیروی باد هم کاری می‌کند تا پره‌ها بچرخد؛ تقریبا چیزی شبیه مکانیسم توربین‌ها در نیروگاه‌های بادی. برای آنکه پنکه بتواند این عملکرد را به بهترین شکل انجام دهد، پره‌ها نقش بسیار ویژه‌ای دارد. همچنین شکل و انحنای مناسب پره‌ها و قرار گرفتن آن‌ها در زاویه‌ی مناسب، اهمیت دارد.

جریان هوای تولید شده توسط پنکه، ارتباط مستقیمی با قدرت پنکه دارد. عملکرد پنکه‌ زمانی اثربخش است که با جریان مناسب هوا بتواند شما را خنک کند. جریان هوای پنکه بر حسب متر مکعب در ساعت و متر مکعب در دقیقه بیان می‌شود. برای مثال اگر مساحت اتاق نشیمن شما ۳۰ متر مربع است، ۱۵۰ متر مکعب در دقیقه، جریان هوا مناسب است.

راهنمای استفاده پنکه به شما توصیه می‌کند برای آنکه به خوبی از عملکرد پنکه‌ی خود بهره‌مند شوید، حتما از پنکه در جای درست خودش استفاده کنید و تناسب مساحت مکان با قدرت جریان هوای پنکه را فراموش نکنید.

  • مصرف برق پنکه

در این قسمت از راهنمای استفاده پنکه متوجه خواهید شد پنکه‌ی شما چقدر انرژی مصرف می‌کند. پنکه‌ها حدود ۸۰ وات مصرف برق دارند و نسبت به سایر وسایل سرمایشی مانند کولر گازی که ۲۴۰۰ وات مصرف برق آن است، میزان بسیار کمی برق مصرف می‌کند.

پنکه از آن دسته لوازم برقی تاثیرگذار بر اوج بار نیست. برای همین است که در شرایط اضطراری توصیه می‌شود در صورتی که می‌توانید گرما را با استفاده از پنکه تعدیل کنید از روشن کردن وسایل سرمایشی پرمصرف خودداری کنید. بنابراین اگر در محیط‌های نه چندان گرم زندگی می‌کنید و از طرفی می‌خواهید هزینه برق مصرفی را کاهش دهید پنکه بهترین گزینه برای شما است.

خرید پنکه

راهنمای راه‌اندازی پنکه

پنکه از آن دسته وسایلی است که راه‌اندازی و استفاده از آن خیلی دشوار نیست و با طی کردن چند گام می‌توانید به آسانی آن را راه‌اندازی کنید. پیش از راه‌اندازی پنکه خوب است قطعات آن را بشناسید. همانطور که گفته شد پنکه‌ها در انواع مختلف پایه‌دار، رومیزی، دیواری و سقفی تولید می‌شود که اجزای کلی آن‌ها مشابه است و فقط بسته به مدل، قطعاتی به آن اضافه یا از آن کم می‌شود.

قطعات پنکه عبارت است از:

  • حلقه‌ی بست محکم‌کننده
  • پنجره‌ی مشبک جلو
  • صفحه‌ی دایره‌ای شکل
  • بست پره‌ها
  • پره‌ها
  • بست پنجره‌ی مشبک عقب
  • پنجره‌ی مشبک عقب
  • بدنه‌ی موتور
  • شفت موتور
  • کلید گردش پنکه
  • بدنه‌ی پنکه
  • صفحه‌ی کنترل
  • مهره‌ی ثابت‌کننده‌ی بدنه
  • لوله‌ی تلسکوپی
  • بست کنترل ارتفاع
  • لوله‌ی نگهدارنده
  • پوشش پایه
  • پایه‌ی اصلی
  • اتصال پایه
  • جعبه کلید
  • نخ کنترل سرعت و نخ انتخاب تغییر وزش باد در پنکه‌ی دیواری
  • دستگیره‌ی فلزی
  • دکمه‌ی تایمر

راهنمای استفاده پنکه به شما توصیه می‌کند هنگام راه‌اندازی پنکه پس از باز کردن جعبه و خارج کردن قطعات، به دفترچه‌ی راهنما به خوبی توجه کنید تا بتوانید به درستی آن را راه‌اندازی کنید.

  • سطحی صاف، تراز و محکم را برای قرار دادن پنکه انتخاب کنید.
  • دو شاخه را به پریز متصل کنید.
  • با فشردن دکمه‌ی ON و Off اقدام به روشن و خاموش کردن پنکه کنید.
  • سرعت جریان هوا را با استفاده از ریموت کنترل تنظیم کنید و در صورتی که پنکه‌ی شما مجهز به ریموت کنترل نیست، با استفاده از دکمه‌های روی بدنه، سرعت جریان هوا را تنظیم کنید.
  • گردش پنکه را با استفاده از کلیدی که بالای پنکه قرار گرفته است، تنظیم کنید. اگر کلید گردش را فشار دهید، پنکه شروع به گردش خواهد کرد و اگر کلید را به طرف بالا بکشید، گردش متوقف خواهد شد.
  • اگر پنکه‌ی شما مجهز به تایمر است، زمان مورد نظر خود را تنظیم کنید تا پنکه به صورت خودکار خاموش شود. قابلیت تایمر در صرفه‌جویی انرژی کمک بسیار بزرگی به شما خواهد کرد.
اگر کودک نوپا دارید و از پنکه زمینی بدون حفاظ استفاده می‌کنید باید بگوییم که خطر بزرگی کودک شما را تهدید می‌کند.

اگر کودک نوپا دارید و از پنکه زمینی بدون حفاظ استفاده می‌کنید باید بگوییم که خطر بزرگی کودک شما را تهدید می‌کند.

راهنمای استفاده ریموت کنترل پنکه

ریموت کنترل از آن دسته قابلیت‌های برخی مدل‌های پنکه است که شما زمانی متوجه اهمیت آن خواهید شد که زمانی که در خواب هستید و یا در اثر گرما، توان بلند شدن ندارید و با فشردن یک دکمه، خود را از شر گرما خلاص می‌کنید. استفاده ریموت کنترل پنکه، اصولی دارد که راهنمای استفاده پنکه به آن پرداخته است:

  • مانند همه‌ی‌ ریموت‌های کنترل، پشت ریموت کنترل پنکه، جایی برای قرار گرفتن باطری وجود دارد. دو عدد باطری AAA را در قسمت مربوطه قرار دهید.
  • حال می‌توانید با فشردن دکمه‌ها اقدام به تنظیم حالت عملکرد پنکه کنید.
  • دکمه‌ی MODE را بر روی صفحه‌ی ریموت کنترل بفشارید تا پنکه را در اَشکال متفاوت وزش باد به گردش درآورید.
  • با فشردن دکمه‌ی Normal Wind، عملکرد پنکه در حالت عادی تنظیم خواهد شد.
  • با فشردن دکمه‌ی Natural wind، پنکه در تمام سرعت‌ها می‌چرخد و وزش باد طبیعی را شبیه‌سازی می‌کند.
  • با فشردن دکمه‌ی Sleep wind حالت وزش باد نرم‌تری تنظیم می‌شود که برای زمان استراحت مناسب است. عملکرد این دکمه به این صورت است که پنکه حالت وزش نرم‌‌تری را براساس ایجاد سرعت زیادتر و کمتر، شبیه‌سازی می‌کند.
  • نکته‌‌ی مهم هنگام استفاده از ریموت کنترل پنکه این است که باتری نو را به همراه باتری قدیمی به کار نبرید.
  • اگر از ریموت کنترل پنکه برای مدت طولانی استفاده نمی‌کنید، باتری‌ها را خارج کنید.

نکات ایمنی راهنمای استفاده پنکه

راهنمای استفاده پنکه، نکاتی را به شما خواهد گفت تا بتوانید بهترین استفاده را از پنکه‌ی خود داشته باشید. اگر به این نکات توجه کنید و از دستگاه خود به درستی استفاده کنید می‌توانیم با اطمینان به شما بگوییم که سال‌ها پنکه برایتان کار خواهد کرد و هیچ خطری برای شما و خانواده ایجاد نمی‌کند.

اما اگر به عنوان مثال کودک نوپایی دارید و پنکه زمینی بدون حفاظ خریده‌اید باید بگوییم که خطر بزرگی کودک شما را تهدید می‌کند. و یا اگر بیش از اندازه پنکه را روشن می‌گذارید باید به زودی منتظر خرابی آن هم باشید.

همچنین این نکات را رعایت کنید تا خطراتی مانند آتش‌سوزی و برق‌ گرفتگی شما را تهدید نکند. رعایت نکات راهنمای استفاده پنکه، موجب می‌شود دستگاهی با طول عمر و کارایی بالا داشته باشید. نکات پیشگیرانه‌ی راهنما، شما را از مراجعه‌ی مکرر به تعمیرکار بی‌نیاز می‌کند:

  1. تحت هیچ شرایطی خودسرانه اقدام به باز نمودن و تعمیر پنکه نکنید.
  2. هنگامی که پنکه در حال کار کردن و چرخش است، اجسام خارجی مانند انگشت، خودکار و… را داخل پنجره‌ی مشبک نکنید.
  3. اگر قصد جابه‌جایی پنکه را دارید، حتما اتصال آن را با پریز برق جدا کنید.
  4. به منظور تمیز کردن پنجره‌های مشبک، حتما دوشاخه‌ی پنکه را از برق بیرون آورید.
  5. برای آنکه پنکه تعادل داشته باشد و واژگون نشود، آن را بر روی سطح صاف و محکم قرار دهید.
  6. قرار دادن پنکه در کنار پنجره زمانی که هوا ابری و بارانی می‌باشد کار درستی نیست؛ زیرا احتمال برق گرفتگی را به همراه خواهد داشت. همچنین قرار دادن پنکه در استخر، حمام و مکان‌هایی که ممکن است با قطرات آب در تماس باشد، ممنوع است.
  7. پنکه را در مجاورت بخارات آتش‌زا یا انفجاری قرار ندهید.
  8. پنکه را در مجاورت سایر وسایل حرارت‌زایی که برای مثال به منظور پخت و پز استفاده می‌شود، قرار ندهید.
  9. اگر متوجه خرابی دوشاخه یا له‌شدگی و پارگی سیم برق شدید، حتما نسبت به تعویض آن با کمک تعمیرکار مجرب اقدام کنید.
  10. پنکه را در مجاورت پرده‌ها، گیاهان، کرکره‌ها و اشیایی که ممکن است لای پره‌ها گیر کند، قرار ندهید.
  11. برای جدا کردن دوشاخه از پریز، سیم آن را به طور ناگهانی نکشید؛ یک دست خود را دور پریز قرار دهید و با دست دیگر، دوشاخه را بگیرید و از پریز برق بیرون بکشید.
  12. سیم برق پنکه نباید در مسیر رفت و آمد قرار گیرد زیرا باعث زمین خوردن افراد و واژگون شدن پنکه می‌شود و خطراتی را به دنبال خواهد داشت. همچنین نباید سیم پنکه را از زیر فرش یا موکت رد کنید.
  13. هنگام استفاده از پنکه، مراقب کودکان یا افراد معلول باشید. پنکه نباید وسیله‌ای برای بازی و سرگرمی کودک باشد. لازم است نهایت مراقب را از کودکان داشته باشید.
  14. اگر متوجه صدای غیرمعمول در پنکه شدید، بدون معطلی، دستگاه را خاموش و از برق جدا کنید و از تعمیرکاران متخصص نمایندگی‌های مجاز کمک بگیرید. اگر پنکه‌ی شما مشمول گارانتی باشد، با تعمیر خودسرانه و باز کردن قطعات، آن را از شمول گارانتی خارج کرده‌اید.
  15. با توجه به کاربری پنکه، از آن در مکان مناسب استفاده کنید؛ برای مثال پنکه‌های خانگی صرفا برای مصارف خانگی استفاده شود.
  16. پنکه را زیر نور مستقیم آفتاب قرار ندهید.
  17. هنگامی‌که قصد استفاده از پنکه ندارید، دو شاخه را از پریز جدا کنید.
  18. مطمئن شوید جریان ورودی یا خروجی هوا مسدود نشده است؛ زیرا موجب ایجاد صدای غیرطبیعی و ناهنجار می‌شود.
  19. هیچ شیئی را بر روی پنکه آویزان نکنید؛ زیرا موجب به هم خوردن تعادل آن می‌شود و در عملکرد پنکه، اختلال ایجاد می‌کند.
  20. مطمئن شوید که پنکه را درجایی قرار داده‌اید که کودکتان نمی‌تواند با آن بازی کند و خطری ایجاد کند.
  21. اگر پنکه سقفی دارید مراقب باشید که در هنگام بازی کودکان شی به سمت پره‌ها پرتاب نشود.
  22. اگر پنکه زمینی دارید حتما از یک محافظ استفاده کنید.
هرگز خودسرانه اقدام به تعمیر پنکه نکنید.

هرگز خودسرانه اقدام به تعمیر پنکه نکنید.

نحوه عیب یابی دستگاه در راهنمای استفاده پنکه

گاهی هنگامی‌که در منزل نشسته‌اید و از خنکای مطلوب پنکه بهره‌مند می‌شوید، ناگهان می‌بینید پره‌های پنکه نمی‌چرخد یا سروصدای زیادی از آن به گوش می‌رسد. این اتفاق ممکن است به چند دلیل رخ دهد: کم بودن روغن یا گرفتگی دریچه و قاب موتور می‌تواند از دلایل آن باشد که با روغن کاری و تمیز کردن، مرتفع می‌شود.

اگر موتور پنکه با مشکل مواجه شود، تمیز کردن و روغن کاری، دردی را از شما دوا نخواهد کرد. یادتان باشد تعمیر موتور پنکه کار شما نیست بلکه باید از افراد متخصص کمک بگیرید تا مجبور نباشید به اندازه‌ی خرید پنکه‌ای نو هزینه کنید و نتیجه‌ای عایدتان نشود.

راهنمای استفاده پنکه به شما توصیه می‌کند که اگر متوجه اختلال در عملکرد پنکه شدید، پنکه را به برق متصل کنید و قدرت آن را بر روی بالاترین حالت قرار دهید. حرکت‌ آهسته‌ی پره‌های پنکه نشان از آن دارد که احتمالا موتور پنکه‌ی شما هنوز آسیب ندیده است. اگر صدایی به گوش شما نرسید، گوش خود را پشت قاب وسط پره‌ها قرار دهید و با خاموش و روشن کردن پنکه به صدای موتور گوش دهید.

شنیدن صدای تکان خوردن یا وزوز به معنای آن است که موتور از کار نیفتاده است. پنکه را با پریزهای مختلف امتحان کنید. این کار برای این است که از پریز مطمئن شوید؛ زیرا در برخی پریزها، قطع‌کننده‌ی مدار نمی‌چرخد و سیگنال الکتریکی دریافت نمی‌شود. اگر مشکل از پریز نباشد، وقت آن است که دستگاه را از برق جدا کنید و با تعمیرکار تماس بگیرید. همانطور که پیش از این گفته شد، اگر سر و صدای زیادی از پنکه‌ی خود شنیدید سریعا آن را خاموش و از برق جدا کنید تا تعمیرکاران به کمک شما بیایند.

گاهی هنگام استفاده پنکه ممکن است مشکلی بروز کند که شما نیاز دارید علت بروز آن و راه حل رفع عیب را بدانید. راهنمای استفاده پنکه مشکلاتی را که ممکن است برای پنکه رخ دهد، معرفی کرده است و راهکارهای رفع آن را هم ارائه می‌دهد. یادتان باشد برای رفع عیب، هیچگاه شخصا اقدام نکنید و قطعات دستگاه را باز نکنید.

  • عیب ۱: فیوز برق منزل با فشردن هر یک از کلیدهای پنکه می‌پرد.

۱-۱- اگر فیوز برق هنگام فشردن دکمه‌های پنکه می‌پرد، به دلیل معیوب بودن خازن راه‌انداز آن است.

خراب شدن خازن، موجب انباشته شدن بارهای مختلف روی جوشن‌ها و برخورد آن‌ها می‌شود که نام شرایط ایجاد شده، اتصال کوتاه خازن است و هنگام عبور جریان از مدار، فیوز تحریک و برق قطع می‌شود. رفع این مشکل با کمک گرفتن از تعمیرکار متخصص امکان‌پذیر است.

۲-۱- موتور پنکه به طور کامل سوخته است.

اگر پنکه روشن نمی‌شود و رنگ سیم‌پیچ‌ها به قهوه‌ای تیره یا کاملا سیاه درآید، نشان از سوختن موتور دارد. اهم متر هم می‌تواند به کمک بیاید تا تشخیص سوختگی موتور پنکه را آسان‌تر کند. پیش از آنکه موتور پنکه بسوزد، علائمی مانند داغ شدن بدنه و ضعیف شدن دور و قدرت را از خود بروز می‌دهد. تشخیص تعمیر و تعویض قطعات به عهده‌ی تعمیرکار متخصص است.

  • عیب ۲: پنکه روشن نمی‌شود.

روشن نشدن پنکه می‌تواند چندین دلیل داشته باشد:

  • دوشاخه‌ی پنکه خراب است که بایستی تعویض شود.
  • سیم رابط، قطع یا پاره شده است و بایستی تعویض شود.
  • اتصالات سیم‌های اصلی زیر پایه‌ی پنکه قطع شده است و بایستی سیم را به درستی در جای خود محکم کنید.
  • صفحه‌ی کلید پنکه دچار عیب مکانیکی و الکتریکی شده است که بایستی نسبت به تعمیر یا تعویض آن اقدام کنید.
  • موتور به طور کامل سوخته است و با توجه به توضیحاتی که پیش از این گفته شد باید اقدام کنید.

 

  • عیب ۳: پروانه‌ی دمنده‌ی پنکه سرعت لازم را ندارد.

اگر پنکه در حال کار کردن است ولیکن پروانه‌ی دمنده‌، سرعت لازم را ندارد می‌تواند چند دلیل داشته باشد:

  • ولتاژ برق ضعیف است
  • موتور پنکه نیم‌سوز شده است.

بررسی این دو موضوع بر عهده‌ی تعمیرکار متخصصی است که قدرت تشخیص درستی داشته باشد؛ زیرا ضعیف بودن ولتاژ برق به سایر وسایل برقی آسیب خواهد رساند.

  • عیب ۴: پایه و گردنی پنکه در سرعت بالا، فوق‌العاده زیاد حرکت می‌کند.

حرکت پایه و گردنی پنکه در سرعت بالا ممکن است به دلایل زیر رخ دهد:

  • قطعات فرسوده شده‌اند و به محض تشخیص قطعه‌ی معیوب بایستی تعویض شود.
  • پره‌های پروانه شکسته است و بایستی در اسرع وقت نسبت به تعویض آن اقدام کنید.
  • وزنه‌ی تعادل که برای کنترل ارتعاشات در پنکه تعبیه شده است، هنگام تعمیر، سرویس و… به درستی در جای خود قرار نگرفته است.

 

  • عیب ۵: چرخش اتومات گردنی انجام نمی‌شود.

چرخ‌دنده‌ها، عمل چرخش اتومات گردنی را به عهده دارد و باعث می‌شود گردنی به سمت چپ و راست حرکت کند. فرسوده شدن چرخ‌دنده موجب اختلال در عملکرد آن خواهد شد که پس از انجام بررسی، نیاز به تعویض دارد.

  • عیب ۶: صدای هوم موتور به گوش می‌رسد اما حرکت نمی‌کند.

۱-۶- زمانی‌که قطعات بیش از اندازه فرسوده شوند، صدای هوم به گوش می‌رسد اما موتور حرکت نمی‌کند و به شما این هشدار را می‌دهد که هر چه زودتر نسبت به تعویض قطعات اقدام کنید.

۲-۶- اگر خازن راه‌انداز خراب باشد، این مشکل بروز می‌کند و تعویض آن بایستی در دستور کار شما قرار گیرد.

۳-۶- موتور پنکه، سوخته یا نیم‌سوز شده است و پیش از این توضیح داده شد که چه اقدامی باید بکنید.

اگر عیب را تشخیص دهید و قادر به رفع آن یا پیدا کردن علت اصلی خرابی پنکه نباشید، ممکن است هزینه‌های زیادی را متحمل شوید و پنکه‌ی شما عملکرد اولیه را نداشته باشد؛ اما تعمیرکاران متخصص نمایندگی‌های مجاز فروش پنکه به شما کمک خواهند کرد تا سریع‌تر مشکل را تشخیص دهید و نسبت به رفع آن اقدام کنید.

با استفاده از پارچه‌ای نرم و مرطوب، بدنه‌ی پنکه را پاک کنید.

با استفاده از پارچه‌ای نرم و مرطوب، بدنه‌ی پنکه را پاک کنید.

راهنمای حفظ و نگهدای پنکه

  • برای تمیز کردن پنکه بایستی دوشاخه را از پریز جدا کنید، با استفاده از پارچه‌ای نرم و مرطوب، بدنه‌ی پنکه را پاک کنید و سپس آن را با پارچه‌ای خشک کنید.
  • از فرو بردن پنکه در آب یا مایعات دیگر پرهیز کنید. مراقب باشید هنگام تمیز کردن پنکه، مایعات وارد آن نشود. اگر پنکه بنا به دلایلی خیس شد، تا زمانی که به طور کامل خشک نشده است، آن را روشن نکنید.
  • از پودرهای ساینده، الکل، بنزین و برس‌های زبر برای تمیز کردن پنکه استفاده نکنید.
  • به صورت هفتگی گرد و غبار را از روی پنجره‌ی مشبک پاک کنید.
  • هنگامی‌که از پنکه برای مدت طولانی مثلا فصل زمستان استفاده نمی‌کنید، آن را در مکانی سرد و خشک داخل بسته‌بندی اصلی قرار دهید تا گرد و غبار به درون آن نفوذ نکند.
  • پنکه‌ی سقفی را با استفاده از یک روبالشی تمیز کنید. شاید پنکه‌ی سقفی، از آن نوع پنکه‌هایی است که فکر تمیز کردن آن شما را خسته کند و تصور کنید غیر از کثیف‌کاری، هیچ چیز نیست ولی جالب است بدانید تنها با یک روبالشی می‌توانید آن را تمیز کنید. کافی است پنکه را خاموش کنید. حال، روی یکی از پره‌ها یک روبالشی بکشید و به خوبی پره را تمیز کنید. پس از تمیز شدن پر‌ه‌ی اول، روبالشی را از دور آن بیرون آورده و به سراغ پره‌ی بعدی بروید. این کار را تا تمیز شدن همه‌ی پره‌ها ادامه دهید. استفاده از روبالشی باعث می‌شود روی پره‌ها به خوبی تمیز شود و گرد و غبار، درون همان روبالشی بریزد. مطمئن باشید زیر پنکه‌ی سقفی کثیف نخواهد شد.

احتمالا متوجه شده‌اید که وسیله‌ای مانند پنکه که کاربری آن به ظاهر آسان است، تا چه اندازه نیاز به نگهداری و مراقبت دارد و در اثر کوتاهی یا سهل‌انگاری می‌تواند دیگر مثل گذشته کار نکند یا در شرایط بدتر خطراتی را ایجاد و شما را متحمل هزینه‌های گزاف کند.

راهنمای استفاده پنکه نوشته شده است تا شما بتوانید از این وسیله‌ استفاده‌ی درستی داشته باشید تا نه تنها خطری شما را تهدید نکند بلکه طول عمر پنکه خود را افزایش دهید و سال‌ها از هوای مطلوب ایجاد شده توسط آن لذت ببرید. ممکن است پس از رعایت تمامی نکات راهنمای استفاده پنکه، دستگاه شما با مشکل مواجه شود و تعمیر کردن آن برای افرادی که مهارت کافی ندارند، کاری دشوار باشد، نتیجه‌ای که می‌خواهید حاصل نشود.

منبع ++

راهنمای خرید پنکه

اشتراک‌گذاری

یک نظر

  1. مجید پاسخ

    اگر بخواهیم سر پنکه را خم کنید تا مستقیم قرار داده شود دستی می توان در زمان خاموش بودن با فشار به طرف پایین حرکت داد امکان آسیب به گردنی وجود دارد ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *