امروز:۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
راهنمای خرید تلویزیون هوشمند

راهنمای خرید تلویزیون هوشمند: انتخاب بهترین تلویزیون موجود در بازار!

اگر برای خرید تلویزیون سری به بازار زده باشید، احتمالاً متوجه شده‌اید که نسل جدیدی از تلویزیون‌ها به نام تلویزیون هوشمند بازار را در اختیار خود گرفته‌اند؛ به طوری که تلویزیون‌های سنتی و معمولی دیگر به ندرت یافت می‌شوند. از اواخر سال ۲۰۱۹، تقریباً همه تولیدکنندگان اصلی تلویزیون، فقط تلویزیون هوشمند تولید می‌کنند. تنوع برندها، قیمت‌ها و مدل‌های مختلف تلویزیون هوشمند باعث شده است که خریداران هنگام انتخاب دچار مشکل شوند و ندانند دقیقاً چه مدلی با نیازهای آن‌ها مطابق است. در این مقاله در مگینال، یک راهنمای خرید تلویزیون هوشمند جامع و کامل را فراهم کرده‌ایم تا به شما کمک کنیم راحت‌تر تصمیم‌گیری کرده و آنچه را که دقیقاً نیاز دارید، خریداری کنید.

تلویزیون هوشمند قابلیت اتصال به اینترنت و استفاده از ویژگی‌های تعاملی وب را دارد.

تلویزیون هوشمند قابلیت اتصال به اینترنت و استفاده از ویژگی‌های تعاملی وب را دارد.

راهنمای خرید تلویزیون هوشمند؛ تلویزیون هوشمند چیست؟

تلویزیون هوشمند که به آن تلویزیون متصل (Connected TV) هم می‌گویند، قابلیت اتصال به اینترنت و استفاده از ویژگی‌های تعاملی وب را دارد و به کاربران امکان پخش فیلم‌ها و نمایش‌های آنلاین، جستجو در اینترنت، دانلود و به‌روزرسانی اپلیکیشن‌ها، مشاهده آنلاین عکس‌ها و بسیاری امکانات دیگر را می‌دهد. در واقع، تلویزیون هوشمند ترکیب تکنولوژیکی کامپیوتر، تلویزیون و مدیاپلیر دیجیتال است. تلویزیون هوشمند را نباید با تلویزیون اینترنتی (Internet TV)، IPTV یا streaming TV اشتباه گرفت. هر کدام از عبارات ذکر شده تعریف مخصوص خود را دارند که در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند برای شما خواهیم گفت:

  • تلویزیون اینترنتی به دریافت محتوای تلویزیون از طریق اینترنت به جای سیستم‌های سنتی مانند کابل‌های زمینی، هوایی و ماهواره‌ای، صرف نظر از نحوه ارائه اینترنت اشاره می‌کند.
  • IPTV یکی از استانداردهای تکنولوژی تلویزیون اینترنتی برای استفاده‌ی پخش‌کننده‌های تلویزیونی است.
  • Streaming TV اصطلاحی است که به برنامه‌هایی که توسط تعداد زیادی از شرکت‌ها و افراد برای پخش در تلویزیون اینترنتی ایجاد شده است، گفته می‌شود. در واقع streaming یک روش مشاهده ویدئو یا گوش دادن به محتوای صوتی بدون دانلود کردن فایل‌های رسانه است.

تلویزیون‌های هوشمند یک سیستم عامل دارند که از قبل در Firmware تلویزیون نصب شده است و دسترسی به اپلیکیشن‌ها و سایر محتواهای دیجیتال را فراهم می‌کند. اپلیکیشن‌های نرم‌افزاری مشابه موبایل هوشمند می‌توانند از قبل در دستگاه دانلود شده و قابل به‌روزرسانی باشند یا در صورت تمایل از طریق فروشگاه‌های اپلیکیشن یا بازار نصب شوند. بنابراین به راحتی می‌توانید تفاوت تلویزیون‌های هوشمند را با تلویزیون‌های معمولی که تنها به عنوان نمایشگر عمل کرده و محدود به سفارشی‌سازی شرکت‌های سازنده هستند، متوجه شوید. تکنولوژی تلویزیون‌های هوشمند را می‌توانید در دستگاه‌های خارجی مانند ست‌تاپ باکس‌ها، برخی از پخش‌کننده‌های Blu-ray، کنسول‌های بازی، پخش‌کننده‌های رسانه دیجیتال، سیستم تلویزیون هتل‌ها، تلفن‌های همراه هوشمند و سایر دستگاه‌های تعاملی متصل به شبکه که از خروجی‌های نمایش نوع تلویزیون استفاده می‌کنند، پیدا کنید.

خرید تلویزیون هوشمند

در تلویزیون‌های هوشمند، اگر بخواهید به صورت معمولی برنامه‌ها را مشاهده کنید، نیازی به اتصال تلویزیون به اینترنت ندارید اما در صورت آنلاین بودن می‌توانید به مزایای مختلفی شامل موارد زیر که در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند برایتان خواهیم گفت، دسترسی پیدا کنید:

  • اپلیکیشن‌ها: اپلیکیشن‌های موجود در تلویزیون‌های هوشمند یا از قبل نصب شده‌اند یا از فروشگاه‌های اپلیکشین قابل دانلود هستند.
  • پخش و streaming: تلویزیون‌های هوشمند به شما امکان می‌دهند فیلم‌ها، موسیقی و تصاویر را به طور بی سیم از تلفن، تبلت یا لپ‌تاپ خود مستقیماً در تلویزیون پخش کنید.
  • توصیه‌ها: بسیاری از تلویزیون‌ها بر اساس آنچه که شما به صورت آنلاین مشاهده کرده‌اید، نمایش‌ها، فیلم‌ها و ژانرهای مورد علاقه شما را پیشنهاد می‌کنند.
  • کنترل خانه هوشمند: برخی از تلویزیون‌های هوشمند به شما امکان دسترسی و کنترل همه اشیاء هوشمند دیگر مانند ماشین لباسشویی، لامپ، ترموستات و موارد دیگر را در شبکه خود می‌دهند.

کاربردهای تلویزیون هوشمند

حال که با این دستگاه‌ها در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند آشنا شدید خوب است که کاربرد آن‌ها را نیز بدانید. تمرکز سیستم تلویزیون سنتی، قرار دادن تصاویر روی صفحه با تنظیم تیونر و رمزگشایی سیگنال‌های پخش بود. تلویزیون هوشمند دارای قابلیت‌های اضافه برای بارگذاری یا دسترسی به محتواهای بسیار زیادی است که از طریق اینترنت ارائه می‌شود. تلویزیون هوشمند عملاً مانند یک کامپیوتر است به غیر از اینکه نمی‌توانید در آن تایپ کنید. بسیاری از تلویزیون‌های هوشمند دارای اتصال اترنت هستند و یا امکان دسترسی از طریق Wi-Fi را فراهم می‌کنند. سیستم عامل‌های تلویزیون هوشمند دارای یک کیت توسعه نرم‌افزاری (SDK) یا یک کیت توسعه بومی ‌(NDK) هستند که به توسعه‌دهندگان شخص ثالث اجازه می‌دهد بدون درنظرگرفتن سازنده سخت‌افزار، اپلیکیشن‌هایی برای آن ایجاد کنند. کاربران می‌توانند این اپلیکیشن‌ها را نصب یا حذف کنند.

تلویزیون‌های هوشمند می‌توانند از طریق فناوری‌هایی مانند LAN به سایر دستگاه‌ها دسترسی داشته باشند و محتواهای مختلف (مانند عکس، فیلم یا موسیقی) را پخش کنند. همچنین تلویزیون هوشمند دسترسی به خدمات مبتنی بر اینترنت مانند Video-on-Demand (VOD)، تبلیغات الکترونیکی، بازی، شبکه‌های اجتماعی و برنامه‌های چند رسانه‌ای را فراهم می‌کند. تلویزیون‌های هوشمند جدیدتر دارای ویژگی‌هایی هستند که در نسل‌های گذشته نمی‌توانید آن‌ها را پیدا کنید. نمونه آن برنامه‌های کاربردی سفارش غذا هستند. تصور کنید بدون اینکه از روی مبل بلند شوید بتوانید پیتزا سفارش دهید. همچنین برخی از تلویزیون‌ها به شما امکان می‌دهند فید ویدئو را از دوربین‌های امنیتی خود مستقیماً در تلویزیون پخش کنید. اگر تلویزیون از ویژگی تصویر در تصویر هم پشتیبانی کند، می‌توانید بدون تغییر دادن آنچه که در حال تماشا هستید، خانه را بررسی کنید.

همانطور که گفته شد، اکثریت قریب به اتفاق تلویزیون‌های مدرن دارای قابلیت هوشمند هستند و تنها تعداد انگشت شماری از تلویزیون‌های امروزی بدون دسترسی به ویژگی‌های هوشمند تولید می‌شوند؛ با این حال، همه دستگاه‌ها یکسان نیستند. در بخش بعدی راهنمای خرید تلویزیون هوشمند به بررسی انواع مختلف دستگاه‌ها می‌پردازیم.

اکثر تلویزیون‌های مدرن دارای قابلیت هوشمند هستند.

اکثر تلویزیون‌های مدرن دارای قابلیت هوشمند هستند.

معرفی انواع تلویزیون در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند

تلویزیون‌های هوشمند را می‌توان بر اساس موارد زیر طبقه‌بندی کرد:

  • وضوح
  • فناوری نمایش
  • بستر نرم‌افزاری

انواع برحسب وضوح

بر اساس وضوح تصویر، تلویزیون هوشمند ممکن است به ۴K Ultra HD، Full HD و HD طبقه‌بندی شود.

فناوری ۴K Ultra HD دارای رزولوشن ۲۱۶۰ پیکسل است؛ یعنی نسبت به HD پیکسل‌های بیشتری روی صفحه نمایش وجود دارد که وضوح تصویر را ۴ برابر بهتر از تلویزیون‌های Full HD می‌کند. این سطح وضوح باعث می‌شود بر خلاف تلویزیون‌های معمولی بتوانید نزدیک تلویزیون بنشینید و از تجربه کاملاً همه‌جانبه لذت ببرید. این فناوری می‌تواند محتوای HD موجود را افزایش داده و در نتیجه تصاویر را واضح‌تر کند. توجه به این نکته در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند لازم است که تا زمانی که صفحه ۵۵ اینچی یا بزرگتر نداشته باشید، مزیت کامل ۴k کاملاً مشهود نیست. در تلویزیون‌های کوچکتر (زیر ۵۰ اینچ) مشاهده تفاوت بین HD و ۴k دشوار است.

رزولوشن فول اچ دی (Full HD) دارای ۱۰۸۰ پیکسل است. این رزولوشن به اندازه کافی بالا است که امکان مشاهده عالی تصاویر را می‌دهد. تماشای فیلم‌های Blu-Ray در تلویزیون‌های Full HD بدون هیچ گونه افت کیفیت تصویر امکان‌پذیر است. به خاطر داشته باشید که پیکسل‌های بیشتر لزوماً تصویر بهتر را تضمین نمی‌کند. در این قسمت از راهنمای خرید تلویزیون هوشمند چند نکته ضروری که برای داشتن یک تصویر باکیفیت و عالی باید در نظر بگیرید را بیان می‌کنیم:

  • زاویه دید: برخی تلویزیون‌ها وقتی از مرکز صفحه به طرف دیگر حرکت می‌کنید، رنگ و کنتراست خود را از دست می‌دهند. اگر هنگامی‌که از مرکز صفحه دور می‌شوید، کیفیت تصویر بیش از حد کاهش می‌یابد، به دنبال مدل دیگری باشید.
  • رنگ طبیعی پوست: بافت پوست شخصی که در استودیو نشسته است، مانند مجری اخبار را مشاهده کنید. مراقب ته رنگ‌های سبز یا زرد روی رنگ پوست که با تنظیم کردن قابل حذف نیستند، باشید.
  • عوض کردن تنظیمات حالت تصویر: حالت‌های پویا، استاندارد، معمولی یا زنده را در فروشگاه بررسی کنید زیرا ممکن است کیفیت تصویر را به طور چشمگیری تغییر دهد.

به یاد داشته باشید که اکثر فروشگاه‌ها تلویزیون‌ها را در روشن‌ترین و اشباع‌ترین تنظیمات رنگی خود قرار می‌دهند تا توجه شما را جلب کنند. هنگامی‌که تلویزیون تحویل داده می‌شود، در حالت استاندارد یا معمولی قرار می‌گیرد و به آن اندازه روشن نخواهد بود.

انواع برحسب فناوری نمایش

براساس فناوری صفحه نمایش، تلویزیون‌های هوشمند را می‌توان به چهار دسته تلویزیون‌های LCD، LED، OLED و QLED طبقه‌بندی کرد که هرکدام را در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند بررسی خواهیم کرد.

راهنمای خرید تلویزیون هوشمند LCD

صفحه نمایش تلویزیون هوشمند در هر صورت LCD (صفحه نمایش کریستال مایع) است. LCD‌‌ها تقریباً برای همه صفحه‌های تولید شده در دهه ۲۰۱۰، شامل رایانه، ساعت، تلفن‌های هوشمند و ساعت‌ها استفاده شده‌اند. این امر تا حدودی به دلیل تنوع فناوری LCD است که اجازه می‌دهد اندازه صفحه نمایش از ساعت‌های کوچک تا تلویزیون‌های بسیار بزرگ متغیر باشد. امروزه اکثر تلویزیون‌های LCD دارای نور پس‌زمینه با چراغ‌های LED هستند و با نام تلویزیون LED شناخته می‌شوند.

راهنمای خرید تلویزیون هوشمند LED

یک تلویزیون LED در واقع یک تلویزیون LCD است که دارای نور پس زمینه با دیودهای ساطع کننده نور (LED) به جای چراغ‌های فلورسنت استاندارد کاتد سرد (CCFLs) است. این فناوری از روشنایی فلورسنت کارآمدتر بوده و به تولیدکنندگان امکان می‌دهد تلویزیون‌ها را نازک‌تر کنند. فناوری LED از سال ۲۰۰۷ وجود داشته اما هنوز هم به طور گسترده در دسترس است و یک فناوری تلویزیونی بسیار محبوب محسوب می‌شود.

راهنمای خرید تلویزیون هوشمند OLED

نمایشگر OLED (مخفف Organic Light Emitting Diodes) حاوی یک ترکیب آلی است که در پاسخ به الکتریسیته نور ساطع می‌کند و از دقت رنگ بسیار بالایی برخوردار است. فناوری OLED زاویه دید وسیع‌تری ایجاد کرده و تصاویر هیچگونه تاری ندارند زیرا هر یک از میلیون‌ها پیکسل به صورت جداگانه روشن می‌شوند. از این فناوری می‌توان برای طراحی صفحه‌های تلویزیون بسیار نازک استفاده کرد. بعضی نکات مهم در مورد نمایشگرهای OLED وجود دارد که لازم است در یک راهنمای خرید تلویزیون هوشمند ذکر شود.

اولین تلویزیون‌های OLED در سال ۲۰۱۲ وارد بازار شدند و از آن زمان تاکنون رقیب ثابت تلویزیون‌های LCD بوده‌اند. علاوه بر کیفیت رنگ بهتر، فناوری OLED زمان پاسخ‌دهی بسیار سریع‌تری را نسبت به مکانیسم LCD فراهم می‌کند. OLED‌ها از نظر تئوری می‌توانند تصاویر را ۱۰۰۰ برابر سریع‌تر از LCD‌‌ها منتقل کنند اما این تئوری هنوز به مرحله عمل درنیامده است. از آنجا که تلویزیون‌های OLED به نور پس‌زمینه احتیاج ندارند، تقریباً ۴۰ درصد برق کمتری نسبت به صفحه نمایش LCD مصرف می‌کنند که در دراز مدت می‌تواند تأثیر زیادی در هزینه برق داشته باشد. با وجود همه پتانسیل فناوری OLED، هنوز اشکالات قابل توجهی وجود دارد. بزرگ‌ترین مشکل OLED طول عمر محدود مواد فلورسنت ساطع کننده نور است که منجر به طول عمر بسیار کوتاه‌تر از LCD می‌شود. تلویزیون‌های OLED در حال حاضر دچار سوختگی می‌شوند که این امر به عمر کوتاه‌تر تلویزیون کمک می‌کند. OLED‌ها هم مانند LCD‌ها می‌توانند از همان اثر تاری حرکت در زمان‌های کند پاسخ‌دهی رنج ببرند اما برخلاف تلویزیون‌های LCD، تلویزیون‌های OLED بسیار گران‌قیمت هستند.

راهنمای خرید تلویزیون هوشمند QLED

نمایشگرهای دیود ساطع کننده کوانتومی‌ (QLED) نسل بعدی صفحه نمایش‌های LCD هستند که در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند به بررسی آن می‌پردازیم. نانوذرات کوچکی به نام نقاط کوانتومی ‌در صفحه LCD جاسازی شده‌اند که باعث افزایش چشمگیر رنگ و روشنایی می‌شود. OLED‌‌ها هنوز نسبت کنتراست بهتری نسبت به QLED‌‌ها دارند، اما صفحه‌های QLED می‌توانند بزرگ‌تر بوده، طول عمر بیشتری داشته باشند و مستعد سوختن نباشند. به علاوه، تلویزیون‌های QLED مقرون‌به‌صرفه‌تر از تلویزیون‌های OLED هستند و از نظر قیمت بین LCD و OLED قرار دارند.

برخی از تلویزیون‌ها به شما امکان می‌دهند فید ویدئو را از دوربین‌های امنیتی خود مستقیماً در تلویزیون پخش کنید.

برخی از تلویزیون‌ها به شما امکان می‌دهند فید ویدئو را از دوربین‌های امنیتی خود مستقیماً در تلویزیون پخش کنید.

انواع برحسب بسترهای نرم‌افزاری تلویزیون هوشمند

پلتفرم‌های نرم‌افزاری هم به عنوان عامل اصلی طبقه‌بندی تلویزیون‌های هوشمند در نظر گرفته می‌شوند. اگرچه بعضی از پلتفرم‌ها بسیار رایج هستند، اما هر سازنده ‌ترجیح می‌دهد از پلتفرم نرم‌افزاری خود استفاده کند. درست مانند دنیای سیستم عامل‌های دسکتاپ، سیستم عامل‌های مختلف تلویزیون هوشمند نقاط قوت و ضعف خود را دارند که ذکر آن‌ها در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند خالی از لطف نیست. برخی برنامه‌های کاربردی گسترده‌تری دارند، برخی رابط کاربری بهتری دارند، برخی دیگر با دستگاه‌های شخص ثالث سازگارتر هستند و غیره. رایج‌ترین پلتفرم‌ها عبارتند از:

  • WebOS (LG)

WebOS سیستم عامل تلویزیون هوشمند ال جی است. این سیستم عامل به لطف رابط کاربری زیبا و آسان خود در سال ۲۰۱۴ به عنوان پیشروترین سیستم عامل تلویزیون هوشمند ظاهر شد. WebOS یک نوار راه‌اندازی در پایین صفحه تلویزیون هوشمند نشان می‌دهد. در این نوار، همه برنامه‌ها و تنظیمات قرار داده شده است. شما می‌توانید ترتیب آیکون‌ها در نوار را سفارشی کنید تا ابتدا برنامه‌هایی که بیشتر از آن‌ها استفاده می‌کنید، نمایش داده شوند. سیستم عامل وب LG به دلیل سرعت خود مشهور است. این پلتفرم نرم‌افزاری با Netflix، YouTube، Amazon Instant Video و سایر‌هاب‌های محتوای مشابه سازگار است. سفارشی کردن آن آسان نیست اما بسیار محبوب است. WebOS با بلوتوث سازگار است، به این معنی که اتصال صفحه کلیدها، موس‌ها و سایر لوازم جانبی مفید به تلویزیون را آسان می‌کند. همچنین با Miracast سازگار است (Miracast یک نسخه بی سیم HDMI است). از Alexa و Google Assistant هم پشتیبانی می‌کند.

  • Tizen (Samsung)

TizenOS یک سیستم عامل مبتنی بر لینوکس است که توسط The Linux Foundation توسعه یافته است. TizenOS را فقط در دستگاه‌های سامسونگ پیدا خواهید کرد. این سیستم عامل در ظاهر کاملاً شبیه بهWebOS است؛ به این صورت که یک نوار افقی در پایین صفحه وجود دارد که همه برنامه‌ها و محتواهای شما در آن نمایش داده شده است. سه انتقاد اصلی به این سیستم عامل وارد می‌شود. اولاً در قسمت پیشنهادها، TizenOS فقط برنامه‌هایی را پیشنهاد می‌کند که مدتی است آنها را باز نکرده‌اید. ثانیاً متهم به ساده سازی بیش از حد است و ثالثاً برخی از کاربران از عدم کیفیت در دنیای جهانی ابزار نارضایتی کرده‌اند. اما سیستم عامل Tizen با انواع بیشتری از‌هاب‌های محتوا از جمله i-Player و ITV Player سازگار است.

  • Roku

Roku TV که در سال ۲۰۱۴ برای تلویزیون‌های TCL استفاده شد، امروزه در بسیاری از تلویزیون‌های هوشمند مانند Element، Insignia، Philips، Sharp، RCA، Hitachi و Hisense به کار برده می‌شود. صفحه اصلی Roku TV شبکه‌ای کاشی شکل است که از برنامه مختلف تشکیل شده است. همه منابع سرگرمی ‌شما از برنامه‌های کاربردی گرفته تا کنسول‌های بازی و کتابخانه‌های رسانه شخصی در این صفحه ارائه شده است و می‌توانید طرح را با سهولت تنظیم کرده یا با استفاده از گزینه‌های سمت چپ صفحه فیلتر کنید. همچنین یک سرویس رایگان برای تماشا و پشتیبانی از تبلیغات به نام Roku Channel وجود دارد که منوی گسترده‌ای از فیلم‌ها و برنامه‌های تلویزیونی را ارائه می‌دهد. سایر ویژگی‌های این سیستم عامل شامل یک عملکرد جستجوی جهانی، یک فید سفارشی از برنامه‌های بعدی که به آنها علاقه دارید و یک حالت گوش دادن خصوصی است.

  • Firefox OS

سیستم عامل Firefox که در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند به آن خواهیم پرداخت، فقط در تلویزیون‌های پاناسونیک در دسترس است. سیستم عامل فایرفاکس که بیشتر با آیکون‌های پاپ‌آپ رنگارنگ شناخته می‌شود، یکی از ساده‌ترین سیستم عامل‌ها برای سفارشی‌سازی است. این برنامه با انواع زیادی از اپلیکیشن‌ها مانند Netflix و YouTube و سایر برنامه‌ها سازگار است.

  • Android TV

Android TV احتمالاً رایج ترین سیستم عامل تلویزیون هوشمند است؛ اما شما نمی‌توانید یک تجربه کاربری ثابت را در تولیدکنندگان مختلف تلویزیون دریافت کنید. به دلیل استفاده از این فناوری در گوشی‌های هوشمند، تعداد زیادی از مردم جهان با اندروید راحت‌تر هستند. سفارشی‌سازی و ناوبری این سیستم عامل بسیار آسان بوده و با برنامه‌هایی مانند Netflix و YouTube سازگار است. هر تلویزیونی که از Android TV استفاده می‌کند از Chromecast درون‌ساخته هم پشتیبانی خواهد کرد. Android TV پخش محتوا از تلفن همراه یا تبلت اندرویدی شما را آسان می‌کند. همچنین می‌توانید از Google Assistant استفاده کنید. این بدان معناست که می‌توانید از صدای خود از طریق تلویزیون برای کنترل همه دستگاه‌های خانه هوشمند خود مانند چراغ، بلندگو، ترموستات، پریز برق و موارد دیگر استفاده کنید. یکی از معروف‌ترین برند‌ها، یعنی سونی، از این سیستم عامل در تلویزیون‌های خود استفاده می‌کند.

خرید تلویزیون هوشمند

مزایای تلویزیون هوشمند

تلویزیون هوشمند یک ابزار سرگرمی‌ و تکنولوژی بسیار جالب و هیجان‌انگیز است که مزایای زیادی دارد. در این بخش از راهنمای خرید تلویزیون هوشمند به برخی مزایای تلویزیون هوشمند اشاره می‌کنیم:

  • دسترسی به مقدار زیادی محتوا: در دسترس بودن محتوای ویدئویی چه از قبل ذخیره شده یا پخش مستقیم باشد، موفقیت اصلی تلویزیون هوشمند است. این وسیله به شما امکان می‌دهد که هم جدیدترین فیلم‌هایی که اکران شده‌اند و هم قدیمی‌ترین فیلم‌هایی که در زمان پدر و مادرتان نمایش داده شده‌اند را تماشا کنید.
  • هر زمان که بخواهید می‌توانید هر چیزی که می‌خواهید را تماشا کنید: محتوای ویدئویی درخواستی که در زمان مناسب برای شما قابل مشاهده است، یکی از مزایای کلیدی استفاده از تلویزیون هوشمند است.
  • جستجوی سفارشی با یا بدون قابلیت جستجوی صوتی: شما می‌توانید برنامه‌ها را جستجو کرده و زمان‌بندی آن‌ها را مطابق زمان مناسب خود تعیین کنید. الکسا که یکی از آخرین توسعه‌ها در حال حاضر است، امکان جستجوی صوتی را می‌دهد که باعث می‌شود مجبور به استفاده از منوی جستجو برای شناسایی محتوای مورد نظر خود نباشید.
  • کنترل همگانی: ریموت کنترل تلویزیون هوشمند برای کنترل تمام دستگاه‌های متصل طراحی شده است.
  • بازی‌ها: تلویزیون هوشمند انواع مختلفی از بازی‌هایی که با بستر نرم‌افزاری تلویزیون سازگار است را اجازه می‌دهد.

بررسی معایب تلویزیون هوشمند در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند

هر تکنولوژی در کنار امکاناتی که در اختیار شما قرار می‌دهد، معایبی هم دارد که در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند ذکر کردن آن‌ها لازم است. معایب تلویزیون هوشمند عبارتند از:

  • امنیت: مانند هر دستگاه متصل به اینترنت، نگرانی‌هایی در مورد امنیت وجود دارد؛ زیرا عادات و شیوه‌های مشاهده شما برای هر کسی که به دنبال آن اطلاعات است، قابل دسترسی می‌باشد. نگرانی در مورد سرقت اطلاعات شخصی هم بسیار زیاد است. برخی دیگر از نگرانی‌ها مربوط به ضبط اتفاقات در خانه از طریق دوربین و میکروفن همراه با تکنولوژی تشخیص چهره است.
  • هزینه: تلویزیون‌های هوشمند نسبت به تلویزیون‌های سنتی گران‌قیمت‌تر هستند.
  • پاسخ آهسته در اثر بار سنگین: گاهی اوقات، تلویزیون‌های هوشمند به دلیل بار زیاد، مانند تلفن‌های هوشمند پاسخ‌گویی کندی دارند.
  • وابستگی به اینترنت: از آنجا که نرم‌افزارها و برنامه‌ها اغلب آپدیت می‌شوند، تلویزیون هوشمند برای عملکرد صحیح نیاز به به‌روزرسانی منظم دارد.

راهنمای خرید تلویزیون هوشمند و مهم‌ترین نکاتی که باید در نظر بگیرید

با ظهور فناوری جدیدتر، تلویزیون‌های هوشمند نسل جدید تلویزیون در بازار هستند. اگر امروز وارد فروشگاه لوازم الکترونیکی شوید، به احتمال زیاد با تلویزیون هوشمند بیشتر از تلویزیون معمولی روبرو خواهید شد. با افزایش تقاضا، قیمت کاهش یافته و در نتیجه مصرف به میزان قابل توجهی افزایش می‌یابد. بنابراین در این قسمت از راهنمای خرید تلویزیون هوشمند مهم‌ترین عواملی که برای یک خرید عالی و مقرون‌به‌صرفه باید در نظر بگیرید را بیان می‌کنیم:

با توجه به قیمت، عملکرد و اتاق نشیمن معمولی یک خانواده، بهترین اندازه بین 55 تا 65 اینچ است.

با توجه به قیمت، عملکرد و اتاق نشیمن معمولی یک خانواده، بهترین اندازه بین ۵۵ تا ۶۵ اینچ است.

اندازه صفحه نمایش نکته‌ای مهم در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند

اولین سوالی که باید در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند به آن پاسخ داده شود، اندازه صفحه نمایش است. برای پاسخ به این سوال، در نظر بگیرید که چند نفر از اعضای خانواده شما معمولاً همزمان تلویزیون تماشا می‌کنند و قرار است دستگاه جدید خود را در کجا قرار دهید. سپس بزرگ‌ترین اندازه صفحه نمایش که به راحتی در آن فضا قرار می‌گیرد را با توجه به بودجه خود انتخاب کنید. با توجه به قیمت، عملکرد و اتاق نشیمن معمولی یک خانواده، بهترین اندازه بین ۵۵ تا ۶۵ اینچ است؛ مگر اینکه در یک آپارتمان یا خوابگاه کوچک زندگی می‌کنید.

اندازه صفحه نمایش بستگی به میزان نزدیکی شما به تلویزیون دارد. اگر می‌توانید پیکسل‌های صفحه را به صورت جداگانه ببینید، خیلی نزدیک هستید. یک قاعده خوب این است که باید در فاصله‌ای از تلویزیون بنشینید که سه برابر ارتفاع صفحه نمایش HD و فقط ۱٫۵ برابر ارتفاع صفحه نمایش برای ۴K Ultra HD است. به عبارت دیگر، می‌توانید دو برابر نزدیک به تلویزیون ۴K UHD بنشینید.

وضوح صفحه نمایش: ۸K، ۴K یا HD؟

راهنمای خرید تلویزیون هوشمند بدون بحث درباره رزولوشن کامل نمی‌شود. رزولوشن تعداد پیکسل‌های تشکیل دهنده تصویر روی صفحه نمایش است که بر اساس ردیف‌های افقی و ستون‌های عمودی نشان داده می‌شود. پیکسل‌های بیشتر به تصویر واضح‌تر و جزئیات دقیق‌تر تبدیل می‌شوند، بنابراین وضوح بالاتر (تقریباً همیشه) بهتر است. سال‌هاست که وضوح تصویر ۱۹۲۰*۱۰۸۰ که Full HD نامیده می‌شود، استاندارد بوده و هنوز هم رایج‌ترین رزولوشن در تلویزیون‌های سراسر جهان است. با این حال، تولیدکنندگان تلویزیون به سرعت به مجموعه‌های Ultra HD (که ۴K هم نامیده می‌شود) روی آورده‌اند. مدل‌های ۴K چهار برابر (۳۸۴۰*۲۱۶۰) پیکسل‌های بیشتری از تلویزیون‌های Full HD دارند. بنابراین اگر می‌خواهید تلویزیون شما تا مدت‌ها از آخرین تکنولوژی روز دنیا برخوردار باشد، تلویزیونی با رزولوشن کمتر از ۴k نخرید و full H و ۱۰۸۰p را فراموش کنید.

در حال حاضر تلویزیون‌هایی با رزولوشن ۸k هم در بازار وجود دارند. این نمایشگرها وضوح تصویر چهارگانه را چهار برابر کرده و جهش عظیمی ‌در کیفیت تصویر ارائه می‌کنند؛ بدون شک نمایشگرهای ۸k در سال‌های آینده جای ۴k را خواهند گرفت اما فعلاً بسیار گران هستند و فیلم‌ها و نمایش‌های ۸k در حال حاضر کمتر تولید می‌شوند. بنابراین فعلاً می‌توانید از خرید آن‌ها صرف‌نظر کنید.

بهترین کیفیت رنگ با تکنولوژی HDR

یکی از هیجان‌انگیزترین ویژگی‌های یک تلویزیون هوشمند، محدوده دینامیکی بالا یا HDR (High-dynamic range) است. وقتی HDR درست انجام شود، روشنایی، کنتراست و رنگ تلویزیون را افزایش داده و باعث می‌شود تصاویر روی صفحه بسیار واقعی به نظر برسند. وقتی HDR در حال کار است، جزئیاتی مانند بافت آجر در یک راهرو سایه گرفته یا تفاوت‌های ظریف در ابرهای سفید آسمان روز را مشاهده می‌کنید که بدون این تکنولوژی غیرممکن است واضح باشند. HDR همه این کارها را با افزایش کنتراست بین روشن‌ترین رنگ‌های سفید و تیره‌ترین رنگ‌های مشکی انجام می‌دهد و “محدوده پویا” در نام آن از همین‌جا ناشی می‌شود و اشاره‌ای به توانایی آن در ارائه رنگ‌های بیشتر، سطوح کنتراست بالاتر و افزایش روشنایی دارد.

به طور معمول، تلویزیون‌های HDR نسبت به سایر تلویزیون‌ها رنگ‌های پر جنب و جوش بیشتری تولید می‌کنند. دلیل این امر این است که HDR اغلب با قابلیت “طیف وسیع رنگ” یا WCG مرتبط می‌شود. HDTV‌های استاندارد می‌توانند حدود ۱۷ میلیون رنگ را نشان دهند اما آن‌هایی که WCG دارند، می‌توانند تا یک میلیارد رنگ را نمایش دهند. دقیقاً مانند این است که یک جعبه بزرگ‌تر مداد رنگی به تلویزیون بدهید تا با آن نقاشی کند.

HDR در اصل ارتقاء فرمت ۴K یا Ultra HD است یعنی برای دستگاه‌های۱۰۸۰p HD قابل اجرا نیست. تقریباً همه تلویزیون‌های ۴K از HDR پشتیبانی می‌کنند و فیلم‌ها و برنامه‌های تلویزیونی سازگار با HDR را می‌توانید روی دیسک‌های Blu-ray 4K یا از طریق سرویس‌های پخش‌کننده (streaming) و حتی از سرویس تلویزیون ماهواره‌ای DirecTV دریافت کنید.

تا کنون، ما در مورد HDR طوری صحبت کردیم که گویی تنها یک فناوری است، اما در اصل چند نوع HDR وجود دارد که هر کدام مشخصات فنی متفاوتی دارند. بحث در مورد انواع HDR در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند کمی‌ پیچیده است. کافی است بدانید تلویزیون شما باید به طور خودکار نوع HDR مورد استفاده در محتوا را تشخیص داده و روش مناسب پخش آن را انتخاب کند. بنابراین نوع HDR در حال حاضر چندان مهم نیست و کیفیت تلویزیون اهمیت بیشتری دارد. بنابراین منطقی است که بدون توجه به نوع HDRی که تلویزیون هوشمند پشتیبانی می‌کند، بهترین دستگاه را خریداری کنید. با این حال، اگر می‌خواهید تفاوت بین انواع HDR را درک کنید، بخشی از این راهنمای خرید تلویزیون هوشمند را به آن اختصاص می‌دهیم.

یک نوع HDR، با نام HDR10 وجود دارد که به عنوان یک استاندارد باز پذیرفته شده است. استفاده از آن رایگان بوده و همه تلویزیون‌های ۴K با تکنولوژی HDR از آن پشتیبانی می‌کنند. این امر در مورد همه پخش‌کننده‌های Blu-ray 4K Ultra HD هم صادق است.

اما برخی از تلویزیون‌ها نوع دیگری از HDR با نام Dolby Vision را ارائه می‌دهند که به عنوان نسخه پیشرفته HDR10 معرفی می‌شود. این نوع HDR رایگاه نیست و شرکت‌ها باید هزینه استفاده از آن را پرداخت کنند. Dolby Vision به طور خاص، از فراداده “پویا” پشتیبانی می‌کند که می‌تواند سطح روشنایی یک فیلم یا نمایش را صحنه به صحنه تغییر دهد. در مقابل، HDR10 از فراداده “ایستا” استفاده می‌کند که سطح روشنایی برای کل فیلم یا نمایش تنظیم می‌شود.

Dolby Vision فقط در تلویزیون‌های هوشمندی یافت می‌شود که استانداردهای فنی Dolby را برآورده می‌کنند. با این وجود، Dolby Vision به سرعت در حال تبدیل شدن به استاندارد صنعت محتوای HDR است و می‌توان آن را در مدل‌های برتر اکثر برندها (از جمله LG، Sony، TCL و Vizio) یافت.

اما Dolby Vision در استفاده از فراداده پویا تنها نیست. نسخه جدیدتری از HDR10 وجود دارد که HDR10+ نام دارد. این نوع HDR دارای فراداده پویا است و HDR10 را بیشتر شبیه به Dolby Vision می‌کند. در حال حاضر عمدتا توسط سامسونگ که HDR10+ را توسعه داده و آمازون که وعده استفاده از HDR10+ در سرویس پخش خود را داده است، پشتیبانی می‌شود. فعلاً باید منتظر باشیم تا ببینیم آیا سایر تولیدکنندگان تلویزیون از آن استفاده می‌کنند یا خیر.

اما سوال مهمی که برای یک خریدار تلویزیون پیش می‌آید و در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند باید به آن اشاره شود این است که آیا همه تلویزیون‌های HDR برابر هستند؟

پاسخ این سوال خیر است. آزمایشات نشان می‌دهد که هر تلویزیونی که روی جعبه آن “HDR” نوشته شده است، تصاویری به همان اندازه غنی و واقعی تولید نمی‌کند. این یکی از دلایلی است که در حال حاضر به HDR یک امتیاز جداگانه در رتبه بندی تلویزیون اختصاص داده شده است.

چالش‌های خاصی مربوط به این فناوری وجود دارد. مهمتر از همه، ممکن است تلویزیون آنقدر روشن نباشد که واقعاً HDR ارائه دهد. بحث در مورد این موضوع کمی ‌تخصصی است. تنها کافی است بدانید که مزایای HDR اغلب با نمایشگرهای متوسط ​​از بین می‌رود. تلویزیون‌های با بهترین HDR معمولاً قیمت گران‌تری دارند.

به عنوان جمع‌بندی کلی، اگر بهترین تلویزیون هوشمند بازار را می‌خواهید، یک دستگاه HDR سازگار با Dolby Vision بخرید، زیرا به نظر می‌رسد این فرمت در حال گسترش است.

نرخ تازه‌سازی: سریع‌تر بهتر است

نرخ تازه‌سازی (Refresh rate) که با هرتز نشان داده می‌شود، مشخص می‌کند که چند بار در ثانیه یک عکس روی صفحه نمایش نشان داده می‌شود. نرخ تازه‌سازی استاندارد ۶۰ بار در ثانیه یا ۶۰ هرتز است. با این حال، در صحنه‌هایی که اجسام به سرعت در حال حرکت هستند، نرخ تازه‌سازی ۶۰ هرتز به ویژه در تلویزیون‌های LCD HD می‌تواند همه چیز را مبهم یا آشفته نشان دهد. بنابراین برای ایجاد تصویر باثبات‌تر، تولیدکنندگان نرخ تازه‌سازی را به ۱۲۰ هرتز (و در برخی موارد تا ۲۴۰ هرتز) افزایش داده‌اند.

برخی از مدل‌های جدید دارای پشتیبانی از نرخ فریم بالا (HFR) هستند؛ به این معنی که هم نرخ تازه‌سازی بالاتری دارند و هم از محتوا با فریم ریت بالاتر از ۶۰ هرتز پشتیبانی بیشتری به عمل می‌آورند. با توجه به اینکه محتوای HFR هم از فیلم‌ها و هم از پخش‌های زنده تهیه می‌شود و HFR به ویژه برای ورزش‌های زنده مناسب است، بنابراین قطعاً ویژگی‌ای است که اگر یک تلویزیون عالی می‌خواهید باید آن را در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند نظر بگیرید.

گیمرها و علاقه‌مندان به بازی تمایل بیشتری برای داشتن نرخ بروزرسانی بالاتر دارند اما اگر از کنسول بازی استفاده می‌کنید، ۶۰ هرتز کاملاً مناسب است. بیشتر کنسول‌های بازی با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه به خوبی کار می‌کنند و حتی بهترین تلویزیون‌های بازی ۴K بهترین عملکرد را کمتر از ۱۲۰ هرتز ارائه می‌دهند.

نکته مهمی که لازم است در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند به آن اشاره شود این است که مراقب اصطلاحاتی مانند نرخ تازه‌سازی مؤثر (effective refresh rate) باشید؛ زیرا به این معنی است که نرخ فریم واقعی نصف نرخ اعلام شده است. به عنوان مثال “نرخ تازه‌سازی مؤثر ۱۲۰ هرتز” در واقع نرخ تازه‌سازی ۶۰ هرتز است. سایر موارد با پردازش ویدئو و نه تازه‌سازی صفحه انجام می‌شود. اکثر خریداران تلویزیون نباید تلویزیونی با نرخ تازه‌سازی کمتر از ۱۲۰ هرتز بخرند مگر اینکه تلویزیون را برای بازی می‌خواهید.

نسبت کنتراست بهتر، سایه‌ها و رنگ‌های ظریف‌تر و در نتیجه جزئیات بهتری را نشان می‌دهد.

نسبت کنتراست بهتر، سایه‌ها و رنگ‌های ظریف‌تر و در نتیجه جزئیات بهتری را نشان می‌دهد.

بررسی تعداد HDMI‌ها و دیگر اتصالات در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند

به تعداد ورودی‌های HDMI که یک دستگاه تلویزیون هوشمند دارد توجه کنید. تولیدکنندگانی که به دنبال کمتر کردن هزینه‌ها هستند ممکن است پورت‌های HDMI کمتری در پشت دستگاه قرار دهند. یک درگاه HDMI اضافی می‌تواند به معنای تفاوت بین متصل نگه‌داشتن کنسول بازی و انتقال آن در دستگاه پخش Blu-ray در هر زمان که می‌خواهید یک دور بازی Call of Duty را روشن کنید، باشد.

اگر تصمیم گرفته‌اید که از تلویزیون هوشمند ۴K Ultra HD استفاده کنید، مطمئن شوید که درگاه‌های دستگاه از HDMI 2.0 پشتیبانی می‌کنند تا با منابع آینده Ultra HD منطبق و سازگار باشند. در حالی که HDMI 2.1 هنوز نسبتاً جدید است اما برای هر یک از کنسول‌های بازی نسل بعدی ضروری است. بسیاری از تلویزیون‌های موجود در بازار تنها یک پورت دارند که از حفاظت از کپی ۴K معروف به HDCP 2.2 (حفاظت از محتوای دیجیتالی با پهنای باند بالا) پشتیبانی می‌کند. حداقل به دنبال چهار درگاه HDMI باشید. و در صورت امکان قالب HDMI 2.1 جدیدتر را انتخاب کنید.

توجه به نسبت کنتراست در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند

نسبت کنتراست محدوده سطوح روشنایی که یک تلویزیون می‌تواند نمایش دهد را توصیف می‌کند. نسبت کنتراست بهتر، سایه‌ها و رنگ‌های ظریف‌تر و در نتیجه جزئیات بهتری را نشان می‌دهد. با این حال، نحوه اندازه‌گیری چنین نسبت‌هایی توسط تولیدکنندگان بسیار متفاوت است. در واقع، مشخصات آنقدر بی‌اعتبار شده است که اگر فروشنده‌ای از آن به عنوان گزینه‌ای برای فروش استفاده کند، باید از جای دیگری خرید کنید.

بهترین تلویزیون‌ها دارای رنگ مشکی عمیق و تیره هستند در حالی که نمایشگرهای ارزان قیمت حتی زمانی که باید سیاه نمایش داده شود، رنگ خاکستری تیره را نشان می‌دهند. این رنگ‌های خاکستری “elevated black levels” نامیده می‌شوند و یک مشکل رایج در تلویزیون‌های LCD با کیفیت پایین هستند. توصیه ما در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند این است که هنگام انتخاب تلویزیون هوشمند، به دنبال سطوح سیاه عمیق و حداقل ‌هاله در اطراف اجسام با کنتراست بالا باشید.

صدا

یکی دیگر از نکات کلیدی که در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند باید از آن یاد شود، صدا است. حتی بهترین و گران‌ترین HDTV‌‌ها هم پاشنه آشیل دارند: صدای ضعیف.

این ضعف نتیجه طراحی ظریف صفحات تخت است زیرا فضای کافی برای بلندگوهای بزرگ که صدای کامل و قدرتمند تولید کنند، وجود ندارد. بنابراین شما سه انتخاب دارید. می‌توانید از هدفون استفاده کنید که وقتی همه اعضای خانواده می‌خواهند تلویزیون نگاه کنند، راه حل مؤثری نیست. یک سیستم صدای فراگیر بخرید (که راه‌اندازی آن مشکل ساز است و صدای ناهنجار تولید می‌کند) یا یک نوار صدا (soundbar) تهیه کنید.

نوارهای صوتی یا ساندبارها هزینه نسبتاً پایینی دارند و می‌توانند تجربه سینمایی را به میزان قابل توجهی بهبود بخشند و در عین حال در عرض چند دقیقه نصب می‌شوند. این ابزارها به ​​اندازه کافی باریک هستند که بدون اشغال کردن قسمت پایین تصویر زیر پایه تلویزیون قرار گیرند یا می‌توانند زیر تلویزیون دیواری نصب شوند. همچنین چند شرکت باکس‌ها یا استندهای صوتی را ارائه می‌دهند که می‌توانند زیر تلویزیون قرار بگیرند.

در مورد شلوغی کابل‌های اضافی نگران نباشید. تقریباً همه تلویزیون‌های هوشمند امروزی دارای حداقل یک پورت HDMI با قابلیت بازگشت کانال صدا (ARC) هستند. این ویژگی استاندارد HDMI به شما امکان می‌دهد از HDMI هم به عنوان ورودی و هم برای خروجی صدا استفاده کنید و همچنین نه تنها صدا را از دستگاه‌های رسانه خارجی به تلویزیون بلکه به نوار صوتی خود هم ارسال کنید.

بررسی بستر نرم‌افزاریدر راهنمای خرید تلویزیون هوشمند

هنگام انتخاب بستر نرم‌افزاری، مطمئن شوید که این پلتفرم با سایر دستگاه‌های شما، به ویژه تلفن هوشمند سازگار است. همچنین باید وسیع‌ترین طیف از ویژگی‌های ممکن را پشتیبانی کند. علاوه بر این، شما باید در مورد اپلیکیشن‌های داخلی که ارائه می‌دهد و نحوه اضافه کردن اپلیکشن‌های مورد علاقه خود از فروشگاه اطلاع کافی داشته باشید.

معرفی بهترین برندها در بازار

در این بخش از راهنمای خرید تلویزیون هوشمند بهترین تولیدکنندگان و برندهای موجود در بازار ایران را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

  • تلویزیون‌های هوشمند سام الکترونیک

شرکت سام الکترونیک یک شرکت معتبر و صاحب نام ایرانی است که سال‌ها نمایندگی محصولات سامسونگ در ایران را بر عهده داشت. پس از اینکه شرکت‌های خارجی از جمله سامسونگ به دلیل تحریم‌ها از بازار لوازم الکترونیکی ایران خارج شدند، این شرکت با استفاده از امکانات، تجهیزات و خطوط تولید باکیفیت قبلی خود اقدام به تولید تلویزیون‌های ایرانی با برند سام الکترونیک کرد. تلویزیون هوشمند سام الکترونیک از محصولات بسیار خوب این برند معتبر است که در مدل‌ها و اندازه‌های مختلف از ۳۲ تا خرید از این برند را توصیه می‌کنیم.

  • تلویزیون‌های هوشمند اسنوا

اسنوا یکی دیگر از برندهای معتبر ایرانی است که از سال ۱۳۸۴ کار خود را با تولید اجاق گاز و کولر آبی شروع کرد و در حال حاضر محصولات متنوعی شامل تلویزیون هوشمند تولید می‌کند. تلویزیون‌های ساخت اسنوا در مدل‌ها و اندازه‌های مختلف از ۳۲ تا ۶۵ اینچ تولید و به بازار عرضه می‌شوند و کیفیت و قیمت نسبتاً خوبی دارند.

  • تلویزیون هوشمند ایکس ویژن

مادیران یکی از شرکت‌های تولید لوازم خانگی بسیار قدیمی ‌‌در ایران است که فعالیت خود را از سال ۱۳۴۳ شروع کرده و در سال ۱۳۸۵ با تولید تلویزیون‌های x.vision وارد بازار تجهیزات صوتی و تصویری ایران شده است. این شرکت در حال حاضر تلویزیون‌های هوشمند با نام ایکس ویژن تولید کرده و یکی از برندهای معتبر بازار ایران است. تلویزیون‌های ایکس ویژن در مدل‌ها و اندازه‌های مختلف تولید شده و قیمت نسبتاً مناسبی دارند. همچنین در مقایسه با سایر تلویزیون‌های ایرانی از کیفیت قابل قبولی برخوردارند.

  • تلویزیون هوشمند جی پلاس

تلویزیون جی پلاس توسط شرکت گلدیران که سال‌های طولانی نمایندگی و خدمات پس از فروش ال جی در ایران را بر عهده داشته است، تولید می‌شود. پس از خروج برند ال جی از ایران، این شرکت با استفاده از خط تولید قبلی و با اتکا به نیروهای حرفه‌ای خود اقدام به ساخت تلویزیون‌های جی پلاس کرد. در حال حاضر شرکت گلدیران تلویزیون‌های هوشمند جی پلاس را به بازار عرضه می‌کند که از کیفیت خوب و تنوع بالایی برخوردارند.

  • تلویزیون هوشمند TCL

TCL یک شرکت چند ملیتی چینی است که در سال ۲۰۱۳ موفق شد عنوان سومین تولیدکننده بزرگ جهانی را کسب کرده و بعد از ساموسنگ و ال‌جی قرار بگیرد. شرکت مادیران تلویزیون‌های TCL را با کیفیت خوبی در ایران مونتاژ کرده و خدمات پس از فروش آن را بر عهده دارد. تلویزیون‌های هوشمند تی سی ال دارای تنوع خوبی هستند و یکی از تلویزیون‌های باکیفیت موجود در بازار ایران محسوب می‌شوند.

  • تلویزیون هوشمند دوو

دوو یک برند معتبر کره‌ای است که در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند به معرفی آن خواهیم پرداخت و تلویزیون‌هایی با کیفیت بسیار بالا تولید می‌کند. تلویزیون‌های هوشمند دوو در ایران مونتاژ می‌شود. به این ترتیب که قطعات تلویزیون که تحت لیسانس شرکت دوو کره هستند، از کشور چین وارد ایران شده و در ایران مونتاژ می‌شوند. نماینده رسمی ‌محصولات دوو در ایران، گروه انتخاب است که عرضه محصولات و خدمات پس از فروش دوو در ایران را بر عهده دارد. تلویزیون‌های دوو دارای تنوع و کیفیت بالایی هستند و قیمت نسبتاً خوبی دارند.

بررسی چند برند معتبر در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند شما را در انتخاب بهتر یاری می‌کند.

بررسی چند برند معتبر در راهنمای خرید تلویزیون هوشمند شما را در انتخاب بهتر یاری می‌کند.

  • تلویزیون هوشمند فیلیپس

فیلیپس یک شرکت چند ملیتی بسیار قدیمی‌ هلندی است که محصولات آن از اعتبار بالایی در جهان برخوردارند. تلویزیون هوشمند فیلیپس در ایران مونتاژ شده و قطعات آن از تایلند، هند و تایوان وارد ایران می‌شود؛ وظیفه توزیع و پخش محصولات فیلیپس در ایران را شرکت شکوفامنش بر عهده دارد. کیفیت و تنوع تلویزیون‌های فیلیپس بالا است و نسبت به دیگر برندهای موجود در بازار ایران قیمت نسبتاً بالاتری دارند.

اکثر تلویزیون‌هایی که امروزه در بازار مشاهده می‌کنید، هوشمند هستند؛ یعنی قابلیت اتصال به اینترنت را داشته و می‌توانند مانند یک تلفن همراه هوشمند یا کامپیوتر عمل کنند. خرید تلویزیون هوشمند در چند سال گذشته عمدتاً به دلیل افزایش ویژگی‌ها و انتخاب‌های جدید کمی‌ پیچیده شده است. کافی است سری به بازار بزنید تا تعداد زیادی تلویزیون (Ultra High Definition (UHD یا ۴K و حتی تعداد رو به گسترشی تلویزیون‌های ۸K را مشاهده کنید که همراه با افزایش کنتراست و رنگ، جزئیات تصویری بهتری را نسبت به HDTV ارائه می‌دهند. حتی ممکن است ویژگی‌هایی را روی تلویزیون‌ها مشاهده کنید که نمی‌دانید منظور از آن‌ها چیست و چه قابلیت‌هایی را به تلویزیون هوشمند اضافه می‌کنند. به همین دلیل در این مقاله سعی کردیم تمام آنچه که هنگام خرید تلویزیون هوشمند به آن احتیاج دارید را در یک راهنمای خرید تلویزیون هوشمند گردآوری کنیم.

منبع +++++

راهنمای استفاده تلویزیون هوشمند

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *