امروز:۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
راهنمای استفاده همزن برقی

راهنمای استفاده همزن برقی؛ خوب همزدن هنر است!

با راهنمای استفاده همزن همراه باشید تا با یکی از ضروری ترین ابزارهای آشپزی که همان دستگاه همزن است آشنا شوید. چرا می‌گوییم ضروری است؟ قبل از حضور موثر همزن در آشپزخانه، آشپزها مجبور بودند آنقدر خامه و سفیده تخم مرغ را با دست بزنند تا فرم بگیرد، مخلوط کیک‌ها و غذاها را با قاشق یا همزن‌های دستی تا جایی هم بزنند که یکدست و همگن شود، خمیر نان‌ها را زمان طولانی ورز بدهند و برای اینکه به کیفیت مورد نظر و مطلوبشان برسند باید ساعت‌ها مشغول هم زدن می‌بودند و همه اینها با خستگی فراوان و دست درد شدید همراه بود.

اما خبر خوش این که با ورود همزن به آشپزخانه‌ها این پروسه سخت و طولانی در زمانی کوتاه، به آسانی و با کیفیتی بالاتر انجام شد. و امروز سالهاست که همزن برقی به یک دستیار قوی و توانمند برای آشپزهای حرفه‌ای و خانگی تبدیل شده و شور و شوق آشپزی کردن را صدچندان کرده است. بنابراین اگر شما یک آشپز ماهر و یا حتی مبتدی هستید باید بدانید که همزن برقی می‌تواند یاریتان کند تا بدون احساس خستگی و اتلاف وقت بتوانید انواع غذاها و خوراکی‌های خوشمزه را آماده کنید.

همزن کارایی بالایی در آشپزخانه‌ها مخصوصا در کیک پزی و شرینی پزی دارد.

همزن کارایی بالایی در آشپزخانه‌ها مخصوصا در کیک پزی و شرینی پزی دارد.

راهنمای استفاده همزن برقی

شاید بگویید وقتی مخلوط کن یا غذاساز داریم چه نیازی به همزن داریم؟ برای آشنایی بیشتر با همزن بهتر است بدانیم که چه تفاوت‌هایی در عملکرد همزن با سایر دستگاه‌های برقی آشپزخانه مثل مخلوط کن و یا غذاساز وجود دارد. مخلوط کن با داشتن تیغه‌های برنده می‌تواند مواد غذایی را تکه تکه کرده و با سرعتی بسیار بالاتر از همزن آن‌ها را با هم میکس کند. در این میان غذاساز دستگاهی چندکاره به شمار می‌رود که با داشتن تیغه‌های مختلف موادغذایی را خرد کرده، پوره می‌کند، به شکل‌های مختلف برش می‌بزند و حتی رنده می‌کند .

در حالی که همزن هیچ تیغه‌ای برای برش زدن یا خرد کردن مواد غذایی ندارد و با سرعتی بسیار پایین‌تر از مخلوط کن مواد غذایی را در حد نیاز فقط هم زده و ترکیب می‌کند. در آشپزی زمانی از همزن استفاده می‌شود که نیاز است مواد غذایی با آرامش به صورت یکنواخت با هم ترکیب شوند تا به بافت لازم برسند.

 

انواع همزن برقی

همزن‌های برقی به دو گروه کاسه دار و دستی تقسیم می‌شوند. ساده ترین شکل همزن‌های برقی که در دو نوع تک موتور و دو موتور در بازار موجود است، این نوع همزن‌ها بسیار سبک هستند، از دو بخش دسته و سری همزن تشکیل شده و جای کمی را اشغال می‌کنند. قابلیت جداسازی داشته و در نتیجه سری‌ها به راحتی شسته می‌شوند.

راهنمای استفاده همزن برقی معمولی

همزن‌های برقی معمولی برخلاف نوع کاسه دار همزن‌های برقی، محل استقرار خاصی ندارد و بعد از روشن نمودن همزن آن را با دست در ظرف حاوی مواد می‌چرخانید تا به یک ترکیب همگن و دلخواه برسید. این همزن برای هم زدن ترکیبات سبک و ساده کار راه انداز است و موتور آن برای همزدن مخلوط‌های سنگین به اندازه کافی قوی نیست.

برخی همزن‌ها کاسه ندارند.

برخی همزن‌ها کاسه ندارند.

راهنمای استفاده همزن برقی‌ کاسه دار

پیشرفته ترین نوع همزن‌های برقی، همزن‌های کاسه دار هستند. طراحی این همزن به شکلی است که به راحتی مخلوط‌هایی با حجم زیاد و خمیرهای سنگین را آماده می‌کند و مناسب برای آشپزی‌های حرفه ایست. از یک کاسه و ۳ سری همزن که شامل یکسری تخت، دو سری تخم مرغ زن و سه سری خمیر زن می‌باشد تشکیل شده است.

برای همزدن سری‌ها به پایه که درست بالای کاسه همزن قرار گرفته وصل می‌شوند و با روشن کردن موتور و انتخاب یکی از درجه بندی‌های سرعت به طور خودکار شروع به چرخیدن کرده و عمل هم زدن را به سهولت انجام می‌دهند. حجم این کاسه‌ها در همزن‌های مختلف متفاوت بوده و با لیتر اندازه گیری می‌شود. سری‌ها و کاسه به راحتی از پایی همزن جدا شده و قابلیت شستشو دارند.

قطعات اصلی همزن برقی

  • پره‌های همزن (سری ها)
  • پایه همزن
  • کاسه
راهنمای خرید همزن

خرید همزن

پره‌های همزن

پره تخته: مناسب برای انواع مخلوط کیک، خمیر کلوچه،مایه ها،بیسکوییت،کرم‌های فراستینگ

پره تخم مرغ زنده: ویژه فرم دادن خامه و سفیده تخم مرغ، تهیه انواع سس‌ها و کرم ها

پره خمیر: طراحی شده برای درست کردن انواع خمیر نان،خمیر پیتزا و…

در خرید همزن به دوام و ضد زنگ بودن پره‌های همزن توجه زیادی داشته باشید، زیرا اگر جنس آن‌ها کیفیت خوبی نداشته باشد قادر به هم زدن مخلوط‌های سنگین تر نخواهند بود و ممکن است صدمه دیده و کج شوند، در نتیجه شما در هنگام کار با دستگاه دچار مشکل شده و نتیجه مورد نظر نیز حاصل نخواهد شد.

اکثر پره‌های همزن از جنس استیل ضد زنگ، کروم و پلاستیک ساخته می‌شوند. در هنگام خرید پره‌های پلاستیکی انتخاب نکنید زیرا از دوام و عمر کمی برخوردارند و با گذشت زمان دچار آسیب می‌شوند.

در خرید کاسه با جنس استیل توجه داشته باشید که حتما ضد خش و ضد زنگ باشد.

در خرید کاسه با جنس استیل نیز توجه داشته باشید که حتما ضد خش و ضد زنگ باشد.

کاسه همزن

در خرید همزن جنس و اندازه کاسه دارای اهمیت فراوانی است. کاسه‌های موجود از جنس شیشه،استیل،سرامیک و پلاستیک است. سعی کنید کاسه پلاستیکی نخرید چون دوام زیادی ندارد و علاوه بر آن به مرور دچار خط و خش شده و احتمال دارد که تکه‌های جدا شده آن وارد غذا شود. در خرید کاسه با جنس استیل نیز توجه داشته باشید که حتما ضد خش و ضد زنگ باشد.

در انتخاب اندازه کاسه آنچه که باید مورد توجه قرار گیرد نیاز شخصی شماست، اینکه شما چقدر آشپزی می‌کنید؟ اهل شیرینی و کیک پزی هستید یا نه؟ اکثرا برای چه تعدادی آشپزی می‌کنید؟ با لحاظ کردن این موارد می‌توانید کاسه‌ای با گنجایش متناسب انتخاب کنید. اگر کیک پز حرفه‌ای هستید و برای مجالس بزرگ شرینی پزی انجام می‌دهید بهتر است کاسه بزرگ انتخاب کنید ولی اگر در حد مصارف خانگی به همزن نیاز دارید کاسه کوچک کافی است. البته برخی همزن‌ها کاسه ندارند.

چگونه همزن برقی را نصب و راه اندازی کنیم؟

  • پس از انتخاب یک سطح صاف و محکم برای قرار دادن همزن، اجزای دستگاه را با دقت از بسته‌بندی خارج کرده و خوب تمیز کنید. سعی کنید جایی که همزن را برای استفاده قرار می‌دهید نزدیک به پریز برق باشد.
  • روی پایه اهرمی برای بالا و پایین بردن سر همزن وجود دارد، در ابتدای کار اهرم بالابر را بچرخانید تا سر همزن به سمت بالا برود وقتی صدای کلیک را شنیدید یعنی در جهت بالا ثابت شده است.
  • سپس کاسه را که از قبل مواد غذایی مورد نظرتان را درون آن ریخته اید در جای مخصوص خود روی پایه قرار داده و در جهت عقربه‌های ساعت بچرخانید تا در جای خود قفل شود.
  • بعد از آن نوبت اتصال سری مورد نیاز است پس سری مناسب را انتخاب و در جای خود قرار داده و کمی فشار می‌دهید و در جهت خلاف عقربه‌های ساعت می‌چرخانید تا محکم شود.
  • سپس با چرخاندن اهرم بالابر سر همزن را پایین می‌آوریم.
  • و پس از آن دستگاه را به برق وصل کرده و با استفاده از دکمه کنترل سرعت دستگاه را روی سرعت دلخواه تنظیم می‌کنید. توجه داشته باشید همیشه از سرعت کم شروع کنید و کم کم سرعت را افزایش دهید.
  • پس از پایان کار دکمه تنظیم سرعت را به حالت off برگردانید.

دستگاه را از برق بکشید، اهرم بالابر را بچرخانید و سر همزن را از داخل کاسه بلند کنید، با چرخاندن کاسه در خلاف جهت عقربه‌ها کاسه را جدا کرده و بردارید در مورد سری‌ها نیز کمی به داخل فشار داده و در جهت عقربه‌های ساعت بچرخانید تا از پایه جدا شود.

آشنایی با عملکرد درجه‌های سرعت دستگاه همزن در راهنمای استفاده همزن

توجه داشته باشید که برای جلوگیری از پاشش مواد به خصوص مواد آردی در هنگام راه‌اندازی دستگاه همزن گام به گام سرعت را افزایش دهید و یکباره با سرعت بالا کار نکنید. همزن‌های برقی دارای اهرم تنظیم سرعت هستند، درجه بندی این اهرم از پایه تا ۱۰ درجه در دستگاه‌های مختلف متغیر است. هر کدام از این درجه بندی‌ها مخصوص هم زدن غلظت خاصی از مواد غذایی است.

  • سرعت پایه: این سرعت مخصوص هم زدن به صورت خیلی آهسته، و ترکیب کردن اولیه مواد با حداقل سرعت است. به عنوان مثال در تهیه خمیر، زمانی که مواردی مثل آرد، نمک و جوش شیرین را به مرور اضافه می‌کنید. می‌توانید برای مخلوط کردن ابتدایی مواد از این درجه تنظیم سرعت استفاده کنید.
  • درجه سرعت ۲: زمانی از این درجه استفاده می‌شود که می‌خواهید مواد را با سرعت کمی هم بزنید و به سرعت بالا نیاز ندارید. مانند تهیه مایه خمیر و آماده سازی مایع کیک در مراحل ابتدایی.
  • درجه سرعت ۴: جهت استفاده برای مخلوط کردن خمیر‌های نیمه سنگین مانند؛ خمیر انواع کوکی ها، شیرینی‌ها و کیک ها.
  • درجه سرعت ۶: در مواقعی استفاده می‌شود که به هم زدن درجه متوسط رو به بالا نیاز است مانند هم زدنهای پایانی برای آماده سازی مخلوط کیک، پیراشکی و خمیر‌های دیگر.
  • درجه سرعت ۸: مناسب برای هم زدن‌های سریع مثل زدن خامه، زدن سفیده، آماده‌سازی فراستینگ (رویه‌های خامه‌ای برای شیرینی)
  • درجه سرعت ۱۰: سریع ترین درجه همزن که برای درست کردن انواع کرم (حتی با حجم کم) و پوره‌ها استفاده می‌شود. از این درجه سرعت برای لوازم جانبی برخی از همزن‌ها مثل (آسیاب برقی و پاستا ساز) نیز استفاده می‌شود.
راهنمای استفاده همزن مانند دفترچه راهنما به شما در استفاده صحیح کمک خواهد کرد.

راهنمای استفاده همزن مانند دفترچه راهنما به شما در استفاده صحیح کمک خواهد کرد.

نکات مهم در راهنمای استفاده همزن برقی

یکی ازمهمترین ملزومات برای یک خرید موفق، داشتن اطلاعات مفید و کافی در مورد چیزی است که قصد خریدنش را دارید، در ادامه مطلب نکات بسیار مهمی در مورد خرید همزن برقی ارائه شده است.

توان مصرفی

توان هر دستگاه برقی نشان دهنده قدرت موتور آن است. هرگز همزنی با توان کمتر از ۲۵۰ وات خریداری نکنید زیرا کمک چندانی به شما نخواهد کرد. توان همزن‌های برقی معمولاً بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ وات است. هر چه توان دستگاه بالاتر باشد میزان سروصدا کمی بیشتر می‌شود.

وزن دستگاه نکته‌ای مهم در راهنمای استفاده همزن

این ویژگی بیشتر در خرید همزن برقی دستی اهمیت دارد که سبک تر باشد و کار با آن به دست آسیبی نرساند. در همزن‌های پایه دار وزن دستگاه را پایه تحمل می‌کند و فاکتور وزن اهمیت چندانی ندارد.

تنظیم سرعت

وجود این ویژگی سرعت‌های مختلف را برای هم زدن تنظیم می‌کند و دست شما را در تهیه انواع خوراکی‌ها باز می‌گذارد. (توجه کنید همزنی بخرید که پنج حالت تنظیم سرعت یا بیشتر داشته باشد)

جنس قطعات

در انتخاب همزن نسبت به جنس پره‌ها و کاسه همزن حساسیت بیشتری نشان دهید، زیرا کیفیت و طول عمر این قطعات عمر دستگاه را بیشتر و آشپزی را آسانتر می‌کند. استفاده از جنس پلاستیک برای پروژه‌ها و کاسه همزن توصیه نمی‌شود.

قابلیت شست و شوی قطعات

دقت داشته باشید خیلی مهم است که بخش‌های مختلف همزن به راحتی از پایه جدا شود و همچنین قسمت‌های استیل همزن از جنس ضدزنگ باشد تا بتوانید به آسانی آن‌ها را جدا کرده و بشویید. حتما پس از هر بار استفاده از همزن تمامی مواد غذایی را از پره‌ها پاک کنید. ماندن مواد غذایی روی دستگاه میکروب‌ها و باکتری‌ها را را برایتان به ارمغان خواهد آورد!

توجه به لوازم جانبی در راهنمای استفاده همزن

لوازم جانبی دستگاه (تعداد و تنوع پره ها، تایمر، پاستا ساز، بستنی ساز و…) را خوب بررسی کنید تا مطمئن شوید که دستگاه امکانات گسترده تری در اختیار شما قرار می‌دهد. هر چه لوازم جانبی بیشتر باشد امکان استفاده مفیدتر و بیشتری از دستگاه خواهید داشت.

سر و صدای دستگاه

دستگاهی را انتخاب کنید که با افزایش درجه سرعت به سر و صدای آن نیز اضافه نشود و بتوانید در آرامش از آن استفاده کنید مخصوصا اگر در آپارتمان زندگی می‌کنید توجه به این پارامتر بسیار مهم است.

پره‌های همزن را پس از استفاده به خوبی بشویید.

پره‌های همزن را پس از استفاده به خوبی بشویید.

نکات ایمنی و مراقبت راهنمای استفاده همزن

در برخورد با وسایل الکترونیکی همواره باید نکات ایمنی و نگهداری درست از آن را مد نظر قرار دهید تا علاوه بر افزایش عمر مفید دستگاه از بروز هر نوع سانحه پیشگیری شود.

  1. دستگاه را روی سطحی صاف و سفت قرار دهید.
  2. دستگاه را در جایی به دور از رطوبت و تابش نور مستقیم خورشید قرار دهید.
  3. توجه کنید اطراف جایی که دستگاه را قرار می‌دهید فضای کافی برای استفاده در هنگام آشپزی وجود داشته باشد.
  4. ولتاژ مناسب برای دستگاه را بررسی کنید. این ولتاژ در دفترچه راهنما مشخص شده است.
  5. میزان ولت برای همزن روی صفحه سریال دستگاه چاپ شده است.
  6. دستگاه همزن را در آشپزخانه نزدیک اجاق گاز قرار ندهید.
  7. دستگاه را از دسترس کودکان دور نگه دارید.
  8. با دست‌های خیس از دستگاه استفاده نکنید.
  9. اگر به هر دلیلی آب و رطوبت به دستگاه نفوذ کرد سریعاً از برق بکشید.
  10. ۱در هنگام نصب و جداسازی قطعات حتماً دستگاه را از برق بکشید.
  11. در زمان‌هایی که به دستگاه احتیاج ندارید آن را خاموش کنید.
  12. چند وقت یکبار دستگاه را از نظر سالم بودن سیم برق چک کنید.
  13. هرگز دستگاه را به پریز‌ای که دارای اشکال است وصل نکنید.
  14. زمانیکه همزن در حال کار کردن است از تماس دست با قطعات متحرک آن خودداری کنید.
  15. وقتی دستگاه روشن است هیچ نوع وسیله‌ای اعم از قاشق، کاردک، چاقو، چنگال را وارد مخزن همزن کنید.
  16. در زمانی که کنار دستگاه همزن ایستاده اید و دستگاه مشغول کار کردن است مراقب لباس و موی خود باشید که به پره‌های همزن گیر نکند.
  17. هرگز پایه دستگاه را زیر آب نگیرید و یا در ماشین ظرفشویی قرار ندهید.
  18. از ریختن مایعات خیلی داغ به داخل کاسه همزن اجتناب کنید.
  19. مواد غذایی جامد مثل کره را قبل از هم زدن به دمای محیط برسانید.
  20. برای اینکه از دستگاه همزن نتیجه بهتری بگیرید مواد غذایی را یک به یک اضافه کرده و پس از هر بار افزودن، آنها را کاملا مخلوط کنید.
  21. در هنگام تهیه خمیر‌های نازک همزن را مرتباً متوقف کنید تا کناره‌های کاسه خراشیده نشود.
  22. ابتدا مواد غذایی مایع سپس مواد خشک را اضافه کنید.
  23. هرگز از همزن با سیم یا دو شاخه آسیب دیده و ناسالم (دارای اتصالی) استفاده نکنید.
  24. برای جلوگیری از خطر آتش سوزی از سیم رابط یا آداپتور استفاده نکنید و در صورت کوتاه بودن سیم از یک تکنسین برق بخواهید این مشکل را حل کند یا اینکه نزدیک‌ترین پریز به دستگاه همزن را انتخاب کنید.
  25. بسیار مراقب باشید که سیم دستگاه از لبه میز یا کانتر شما آویزان نشود زیرا خطر سقوط دستگاه وجود دارد.
  26. اگر دستگاه همزن از جایی سقوط کرد یا به هر شکلی ضربه دید قبل از بررسی فورا از آن استفاده نکنید.
  27. توجه داشته باشید از چند عمل کرد دستگاه همزن نمیتوان با هم استفاده کرد به طور مثال دستگاه نمی‌تواند به طور همزمان در دو حالت همزن و پاستا ساز کار کند.
  28. فراموش نکنید که پس از هر بار استفاده از دستگاه دکمه تنظیم سرعت را به حالت off برگردانید.
  29. سعی کنید در ساعات اولیه شب از دستگاه استفاده نکنید زیرا در این ساعات برق ضعیف است و موتور را تحت فشار قرار خواهد داد.
  30. به این نکته مهم توجه داشته باشید که حداکثر زمان استفاده یکسره از همزن برقی ۵ دقیقه است و نباید زمان طولانی به طور مداوم کار کند و اگر این گونه عمل کنید به موتور فشار آمده و عمر مفید دستگاه کاهش پیدا خواهد کرد.
  31. به یاد داشته باشید که دستگاه‌های همزن خانگی برای استفاده شخصی و خانگی طراحی شده اند و مناسب استفاده‌های تجاری نیستند.
  32. اگر پره‌ها یا کاسه همزن شما از جنس پلاستیک است، هرگز آن را با آب داغ نشوید و وسایل حرارتی نزدیک نکنید.
  33. اگر در حین کار با همزن، دستگاه کاهش سرعت داشت و یا تغییری در صدای دستگاه مشاهده کردید آن را خاموش کرده و تا رفع علت از آن استفاده نکنید.
  34. از یک نصاب ماهر یا کسی که به دستگاه آشنایی دارد بخواهید در هنگامی که برای اولین بار قصد راه اندازی همزن را دارید بر کار شما نظارت کند.
  35. اطمینان حاصل کنید که در منزلتان کودکان و افرادی که با طرز کار دستگاه همزن آشنایی ندارند هرگز با آن کار نکنند.
  36. گاهی ممکن است که هم زن در استفاده طولانی مدت، بر اثر هم زدن موادی با حجم زیاد داغ شود که این مسئله طبیعی است.
  37. اوایل که دستگاه همزن شما نو است احتمال دارد در هنگام کار کردن با آن بویی از دستگاه به مشام شما برسد ولی نگران نباشید، این امر عادیست.
  38. همیشه مخصوصاً در اوایل کار با دستگاه همزن از از محکم بودن کاسه و پره‌های دستگاه در جای خود اطمینان حاصل کنید.
  39. برای هرمورد تخصصی در رابطه با دستکاه حتما با نمایندگی مجاز و یا تعمیر کار مجرب تماس بگیرید.
  40. در صورت نیاز از قطعات یدکی اصل استفاده کنید.
  41. تمام دستورالعمل‌های موجود در دفترچه راهنمای دستگاه را با دقت بخوانید.
  42. برگه گارانتی دستگاه را دور نیندازید.
خرید همزن

خرید همزن

عیب یابی دستگاه همزن برقی

همیشه آگاهی از اضطراب می‌کاهد، اگر در رابطه با ساختار مکانیکی و الکتریکی دستگاه‌هایی که روزمره با آن‌ها سر و کار دارید (موبایل، لپ تاپ، وسایل برقی منزل) مختصر اطلاعاتی داشته باشید در صورت بروز هر مشکلی بهتر می‌توانید مسئله را مدیریت کرده و از نگرانی‌های خود بکاهید. البته سعی کنید دستگاه را به تعمیرگاه‌های مجاز بسپارید و خودتان هیچگاه اقدام به تعمیر خودسرانه نکنید. در اینجا به طور مختصر باچند مشکل که ممکن است برای دستگاه همزن خانه تان پیش بیاید و علت‌های عمده آن آشنا می‌شوید.

همزن روشن نمی‌شود؟

  • ممکن است دستگاه درست به برق وصل نشده باشد.
  • پریز برق ندارد یا خراب است.
  • دوشاخه یا سیم رابط خراب است.
  • فاز یا نول اصلی دستگاه بر اثر سقوط یا ضربه قطع است.

پره‌های همزن آرام حرکت می‌کنند و قدرت لازم را ندارند؟

  • شاید موتور دستگاه نیم سوز شده است.
  • ممکن است چرخ دنده‌ها ساییده شده باشند.
  • و همچنین ممکن است علت معایب مکانیکی یا الکتریکی دیگری نیز باشد.

کلید تنظیم سرعت در حالت۱ و ۲ دارای سرعت یکسانی است؟

  • ممکن است دیود سوخته باشد.

در حالت ۱ موتور همزن خاموش است ولی در سایر حالت‌های تنظیم کار می‌کند؟

  • در حالت ۱ دیود قطع است.
پره‌های همزن آرام حرکت می‌کنند و قدرت لازم را ندارند؟ شاید موتور دستگاه نیم سوز شده است.

پره‌های همزن آرام حرکت می‌کنند و قدرت لازم را ندارند؟ شاید موتور دستگاه نیم سوز شده است.

با روشن کردن دستگاه صدای شدیدی تولید می‌شود؟

ممکن است علت‌های مختلفی مثل خم شدن محور همزن ها، تغییر شکل دادن حلقه همزن‌ها به علت اصابت با اشیا سخت، خارج شدن محور همزن از جای خود داشته باشد.

موتور صدای خفیفی می‌دهد اما حرکت نمی‌کند؟

  • موتور نیم سوز شده است.

هدف مقاله راهنمای استفاده از همزن این است که شما با دستگاه همزن برقی و نحوه استفاده از آن آشنا شوید. با مطالعه این مطلب به روشنی در می‌یابید که داشتن یک همزن برقی در آشپزخانه چقدر لازم و ضروری است.

در راهنمای خرید همزن سعی شده که انواع دستگاه همزن برقی به طور کامل معرفی شود تا شما بتوانید در زمانی که به قصد خرید به مراکز فروش مراجعه می‌کنید به راحتی با توجه به آنچه که از معیارهای انتخاب یک همزن برقی کارآمد و مناسب برایتان گفته شده بهترین و مفیدترین انتخاب را داشته باشید.

سپس با تصور اینکه شما این خرید ضروری را برای آشپزخانه تان انجام داده‌اید چگونگی نصب و راه اندازی دستگاه همزن و همچنین توضیحات کاملی درباره عملکرد دستگاه، کاربرد هر کدام از حالت‌های سرعت چرخش پره‌های همزن، نکات مراقبتی و ایمنی در نگهداری واستفاده از همزن که باعث بهتر کار کردن و افزایش عمر مفید دستگاه می‌شود را نیز لحاظ کرده‌ایم.

علاوه بر آن به چند مورد از معایبی که ممکن است به مرور زمان و در طول استفاده از دستگاه پیش بیاید اشاره کرده و پاسخ‌های نیز ارائه داده‌ایم که در صورت بروز این مشکلات دچار استیصال نشده و با خونسردی مسئله پیس آمده را مدیریت کنید.

منبع ++++

راهنمای خرید همزن برقی

راهنمای خرید همزن برقی

اشتراک‌گذاری

یک نظر

  1. Mm پاسخ

    سلام اینجا که گفتید ( سعی کنید در ساعات اولیه شب از دستگاه استفاده نکنید زیرا در این ساعات برق ضعیف است و موتور را تحت فشار قرار خواهد داد. ) در مورد همه جا صدق نمی کند‌ و ما خیلی هم خوبیم الحمدلله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *